Областна администрация Варна е в процес на изготвяне на План

...
Областна администрация Варна е в процес на изготвяне на План
Коментари Харесай

Област Варна изготвя План за действие по проект Smooth ports

Областна администрация Варна е в развой на правене на План за деяние по план Smooth ports.
Областна администрация Варна е сътрудник по план Smooth Ports, койтоимазацелданамалиемисиитена CO2причинениот тежкотоварнияпътентрафик в пристанищнитезони, като за задачата сеизползваталтернативнигорива, регулаторнипроцедури и цифровитехнологии, финансирането се обезпечава от стратегия „ ИНТЕРРЕГ ЕВРОПА 2014 - 2020 “.

През актуалната година стартира подготовка за създаването на Плана за деяние на администрацията по плана. В предложенията за дейности, които ще бъдат включени интензивно присъединяване вземат всички заинтригувани страни.

От началото на годината досега Областна администрация Варна взе участие в няколко онлайн срещи, които се организираха с останалите интернационалните сътрудници по плана по време, на които всеки от участниците имаше опция да показа развиването и напредъкът реализиран по осъществяване на контрактуваните действия. Една от онлайн срещите състояла се на 16 юни 2021 година беше напълно отдадена на показване на Пристанище Варна пред интернационалните сътрудници, които останаха впечатлени и очаровани от показаното и показаха страдание, че няма да имат опция да посетят физически Варна, заради рестриктивните мерки наложени от здравната рецесия породена от  Ковид – 19.

            На 11 май 2021 година се състоя четвъртата среща на заинтригуваните страни, на която се разискаха в детайли предложенията, които ще бъдат включени в Плана за деяние на Областна администрация Варна. Също по този начин се организира спор по отношение на информацията, която ще бъде показана на останалите сътрудници по плана за Пристанище Варна по време на срещата, извършена на 16 юни 2021 година

            В идните месеци до края на годината следва да бъдат изпълнени и приключени огромна част от плануваните задания по плана. Това ще способства за сполучливото довеждане докрай, приемане и одобрение от водещият сътрудник на Плана за деяние на Областна администрация Варна, който ще бъде в развой на осъществяване и реализация през идната календарна година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР