Обитателят на Дондуков 2 Румен се от с кандидат-президента проф.

...
Обитателят на Дондуков 2 Румен се от с кандидат-президента проф.
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК: Радев позорно се скри от дебат с проф. Герджиков - гледайте НА ЖИВО

Обитателят на " Дондуков " 2 Румен се от с кандидат-президента проф. Анастас Герджиков. Ректорът на СУ предложения президента с публично писмо през днешния ден от 15.00 часа в Хасково на предизборна полемика, само че не събра храброст да се появи, макар че е на посещаване в региона.
свързани новини39948преди 2 часа
Както ПИК заяви, през вчерашния ден ректорът на СУ, който е претендент за президент в двойка с полк. Невяна Митева, за четвърти път предложения обществено сегашния президент на диалог, в който като съперници да показват визията си за развиването на България пред жителите.

От щаба на Румен обаче се покриха, а на директни въпроси към самия него дали ще взе участие в с проф. Герджиков, той се прави, че не чува. Това породи редица мнения на анализатори и политици, че жителят на " Дондуков " 2 се опасява от с ректора на Софийския университет, който е доста по-интелигентен, квалифициран и виновен от него.

" Вече близо месец Румен не дава отговор на поканите към и по тази причина предложих през днешния ден тук да го създадем, тъй като сме на място и да не губим време. Моля и вас, националните малките екрани, да потърсите метод това да се случи, тъй като е част от изборния развой. Ако пък толкоз не желае и го е боязън, дано да отговори Илияна Йотова от негово име, или различен човек от екипа им, който е способен и може да отговори за значимите точки от тяхната стратегия.

Но нямаме различен избори, в случай че желаеме жителите да имат осведомен избор и да знаят какво са чакат от кандитатите. Няма по какъв начин да си водим сами и най-после ощетени ще бъдат жителите ", съобщи проф. Герджиков във връзка страха на да излезе против него за разговор преди излорите тази неделя.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР