Политическият психолог проф. Антоанета Христова и политологът доц. Татяна Буруджиева

...
Политическият психолог проф. Антоанета Христова и политологът доц. Татяна Буруджиева
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и доц. Татяна Буруджиева разплитат интригите на вота за парламент и президент

Политическият психолог проф. Антоанета Христова и политологът доцент Татяна Буруджиева е първият посетител в изборното студио на ПИК TV. Експертите разплитат интригите на вота за парламент и президент и дават своята прогноза за следизборните обединения и възможностите за сформиране на постоянно държавно управление.

В студиото Ива Николова съобщи, че ще приказва с имена на претенденти и партии, защото законът всеобщо се нарушава. " Кирил Петков пропагандира намерено. В Благоевград пък има сигнал за пазаруване на ромски гласове. ДАНС и разузнаването са пратили загадка полиция във всички секции, с цел да " опасяват " хората. Абсолютно допустимо е неколкократното гласоподаване с карта, както и гласуването с две разнообразни карти ", съобщи още тя.

Главният редактор на ПИК Звездомира Мастагаркова още веднъж посочи, че сигналите за изборни нарушавания стават от ден на ден. ПИК разполага с видео, свидетелстващо за това по какъв начин ромски водач обикаля секциите в деня на изборите в джипа на партиен водач от придвижването на Мая Манолова.

" Моите усещания, в случай че съпоставим с предходните два избора, са, че изборната интензивност е много по-ниска ", означи при започване на диалога доцент Татяна Буруджиева. Според нея това ще " подсигурява " сериозна парламентарна неустойчивост.

Проф. Антоанета Христова съобщи, че фактически интензивността е едно от най-важните неща.

Следете най-горещите събеседници, най-точните разбори, най-пълни данни на всеки кръговиден час единствено в изборното студио на ПИК TV!ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР