Член на Националния съвет на БСП направи скандални разкрития за

...
Член на Националния съвет на БСП направи скандални разкрития за
Коментари Харесай

ВОЙНАТА СЕ РАЗГАРЯ: Член на НС на БСП с шокиращи разкрития: Радев работи задкулисно за заличаване на БСП! Бях привикан с други социалисти да ни настройват срещу Корнелия Нинова

Член на Националния съвет на Българска социалистическа партия направи скандални разкрития за дейностите на Румен Радев. Васил Стоянов излезе с кървава позиция против президента, който заби нож в гърба на партията, която го издигна на този пост. От нея стана ясно, че Радев привиква социалисти на " Дондуков " 2, които да настройва и надъхва против Корнелия Нинова и управлението на Българска социалистическа партия.

Ето какво написа той:

Васил Стоянов

член на Народно събрание на Българска социалистическа партия

ВРЕМЕ Е ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА!
РУМЕН РАДЕВ РАБОТИ ЗАДКУЛИСНО С ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ В Българска социалистическа партия С ЦЕЛ ЗАЛИЧАВАНЕТО НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!
ЗАСТАВАМ ПЛЪТНО ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА В БИТКАТА И СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО. НАПРАВЕТЕ Гражданско отделение И ВИЕ!
свързани новини66950преди 18 часа174281преди 23 часа
БЯХ ПРИВИКВАН В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ ДЯСНАТА РЪКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЛЕД КАТО СИ ПОЗВОЛИХ ПУБЛИЧНО В КОМЕНТАР ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕДАЛ Българска социалистическа партия!

Това може да се обособи като модела Радев - приучване и заплашване на инакомислещите посредством който се разрушава и подчинява вътрешно Българска социалистическа партия. Типичен мутренски метод.

Имам сърце и обичам Българска социалистическа партия и по тази причина няма по какъв начин да гласоподавам за индивида, който се желае да унищожи социалистическата партия.

Затова в неделя няма да упражня своето право на избор!

Поздравявам Корнелия Нинова, която отвори тематиката за връзките с Румен Радев. Всички социалисти мълчахме прекомерно дълго с едничката цел – да се резервира спокойствието и единството. Чашата преля и пристигна време да си кажем истината!

След като на няколко пъти си разреших (как не ме е срам) обществено да разясня обстоятелството, че Радев прави изменничество към социалистите по доста способи с мен се свърза основния секретар на президентството Димитър Стоянов. Общо 3 пъти – един път в мнения към пост на страницата на „ Лице в Лице “ и още 2 пъти на персонални известия, бях привикван в президентството, с цел да си приказваме за въпросното изменничество. Дипломацията не ми е мощна линия, само че колкото и това да беше замаскирано като другарска угриженост в действителния свят се пояснява като приучване и опит за операция.

Е, господа този път се объркахте! Нито ще предам Корнелия Нинова, нито ще обърна тил на Българска социалистическа партия – партията, която нося в сърцето си! Моята партия!

Въпросът е там, че аз даже не съм единственият привикван на " Дондуков " за промиване на мозъка и сякаш загрижено конфигуриране срещу Българска социалистическа партия. Имам информация за още няколко индивида, които са били викани и притискани. От съображения за сигурност, а и тъй като държа на думата си няма да загатна имената им, защото съм им го заречен. Не обичам да приказвам празни приказки и по тази причина ще ви покажа на скрийншоти по този начин общителните „ предложения “ да си приказваме за ПРЕДАТЕЛСТВОТО!

Не одобрих тези предложения по няколко аргументи. Нека отбелязвам и главното: НЕ съдебна експертиза ПРОДАВАМ! Политиката би трябвало да е открита пред обществото, а не да се показва, посредством приучване по офиси и кабинети!

* Васил Стоянов, Общински консултант в гр. Нова Загора и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Позицията му е оповестена в Епицентър.бг.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР