Обитателите на нудистки курорт в американския щат Флорида се оплакаха

...
Обитателите на нудистки курорт в американския щат Флорида се оплакаха
Коментари Харесай

Свенлива пощальонка разгневи нудисти

Обитателите на нудистки курорт в американския щат Флорида се оплакаха от пощальонка , която отказвала да им носи писмата, заяви KGUN9.
 
Заради отхвърли нудистите не са получавали писма няколко месеца и се притесняват, че може да са пропуснали значима преписка. „ За пощальона има лозунг, в който няма и дума, че не би трябвало да се върви в нудистките курорти. Аз заплащам за услугата и разгадавам да я получа “, гневи се обитателка на курорта.
 
Нудистите се оплакаха в локалното пощенско поделение, само че нищо не реализираха . Там им дали отговор, че пощальонът има право да не доставя писма в места , които провокират у него дискомфорт.
 

Неофициалният лозунг на американската поща се счита фразата „ Нито сняг, нито дъжд, нито горещина, нито нощна мъгла пречи на пощальоните бързо да преодолеят маршрута “. Тези думи красят основната постройка на пощенската работа в Ню Йорк.
 
През 2016 година пощенската работа на щата Пенсилвания отхвърли да доставя преписка на жителите от един от столичните квартали. Решението бе взето поради куче, което нападало пощальоните.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР