Обиколка по министерствата предприе лидерката на Изправи се! Мутри вън!

...
Обиколка по министерствата предприе лидерката на Изправи се! Мутри вън!
Коментари Харесай

Заради норките! Манолова обикаля министерствата

Обиколка по министерствата предприе лидерката на „ Изправи се! Мутри вън! ” Мая Манолова, минути откакто властта по ресори бе предадена от старите на новите министри

Манолова посети първо Министерството на здравеопазването, по-късно на земеделието, а в този момент отива към Министерството на стопанската система.

Шефката на комисията по проверката в 45-ото Народно събрание предава сигнали за нарушавания във фермите за норки на предприемача Иван Ангелов, който беше упрекнат от земеделеца Светослав Илчовски във връзки с ГЕРБ, някогашния министър председател Бойко Борисов и основаване на картели.

Едно от обвиняванията на Илчовски към Иван Ангелов бе за нелегално загробване на норки, което ангелов изцяло отхвърли на откритото съвещание на комисията в Народното събрание.

Заедно с Манолова е и екоактивистката Петя Алтимирска.

От министерствата на земеделието и на опазването на здравето обявиха, че стартират инспекции по сигналите.

" Нещата в България се трансформират. Новите министри са разнообразни. Приемат ни без авансово записване. Днес изтича мораториумът на Народното събрание за назначенията в държавните предприятия ", сподели Манолова след срещата си с министъра на опазването на здравето и се насочи за среща с министъра на стопанската система Кирил Петков.

" Да ни чака. Той би трябвало да се съобрази с волята на Народното събрание и да спре назначението на калинките на ГЕРБ. Идваме ", съобщи Мая Манолова.



Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР