Обикновено популярните лица от киноекрана се женят за други популярни

...
Обикновено популярните лица от киноекрана се женят за други популярни
Коментари Харесай

Живот като на кино: Когато любовта си знае работата

Обикновено известните лица от киноекрана се женят за други известни лица. Вечно на показ обаче тези бракове оцеляват мъчно и доста постоянно са краткотрайни.

 
И въпреки всичко, има и не малко изключения. В последно време клишето на холивудските двойки се пропука съдбовно и все по-често по аления килим се разхождат половинки с кариери в области, доста надалеч от холивудския искра.
 
Мат Деймън и Лусиана Барозо
 
Мат Деймън среща Лусиана Барозо през 2003 година в бар в Маями, в който тя работи като сервитьорка. По това време пък снима кино лентата „ Stuck on You ”. Тя признала на артиста, че обожава филмите му, а той доста я харесал и решил да я опознае. Оттогава не са се разделяли. Двойката подписва брак през 2005 година и отглеждат 4 прелестни дъщери - Изабела, Джиа и Стела, както и Алексис, щерка на Лусиана от първия й брак. През 2013 година Мат и Лусиана си проведоха втора сватбена гала на остров Сейнт Лусия.
 
Никълъс Кейдж и Алис Ким
 Никълъс Кейдж и Алис Ким Никълъс Кейдж и Алис КимGulliver/Getty Images
Актьорът среща третата си брачна половинка Алис Ким (вече също бивша) в корейски ресторант в Лос Анджелис, където тя работи като сервитьорка. Женят се през 2004 година и имат един наследник Кал-Ел. Към днешна дата Алис към този момент не е госпожа Кейдж, откакто двамата се развеждат през 2016 година Според слуховете Никълъс е хванал Алис в невярност.-->

Ан Хатауей и Адам Шулман
 
През 2012 година 29-годишната тогава холивудската звезда Ан Хатауей се омъжи за 31-годишния си другар Адам Шулман, дизайнер на бижута. Двамата са дружно от 2008 година, когато ги срещнали техни общи другари. По време на тази първа среща Адам с терзание признал на Ан, че е неин обожател през цялото време на кариерата й. Двойката към този момент се радват и на сина си Джонатан, който се роди
 
Ерик Бана и Ребека Глийсън
 
Още през 1995 година, по време на фотосите на серила „ Full Frontal ” Ерик Бана стартира да се среща с дъщерята на основния арбитър на Ню Саут Уест Ребека Глийсън. Тогава тя работи като публицист в австралийски ефирен канал. Женят се през 1997 година Само година по-рано Бана е разгласен за ерген на годината от едно американско издание. Имат две деца - Клаус и София.

Патрик Демпси и Джилиан Финк
 Патрик Демпси и Джилиан Финк Патрик Демпси и Джилиан ФинкGulliver/Getty Images
Патрик Демпси се срещнал с бъдещета си жена във фризьорски салон. Имал час при нея, а тя не вярвала, че ще пристигна същинския Патрик Демпси, до момента в който не го видяла. Актьорът признава, че незабавно почувствал привличане, усетил такова и в Джилиан, само че в този момрнт идвамата били обвързани. Излизат на среща чак след 3 години след запознанството си. Женят се през 1999 година, имат три деца - Талула и близнаците Дарби и Съливан. През 2015 година се появиха клюки, че двойката се развежда, само че явно двамата откриха още веднъж пътя един към различен.
 
Рийз Уидърспун и Джим Тот
 
Когато Рийз Уидърспун среща Джим Тот той работи като сътрудник за Creative Artists Agency, а тя наскоро е поставила завършек на връзката си с Джейк Джиленхал.
Двамата се срещат на празненство, където той се появява дружно със собствен подпийнал другар. Двойката се дами през март 2011 година на частна гала в калифорнийския им дом. Актрисата разказва брака си с Тот като благословия и споделя, че той е превъзходен татко за децата й от предходния брак с Райън Филип.
 
Джулия Робъртс и Дани Модър
 Джулия Робъртс и Дани Модър Джулия Робъртс и Дани МодърGulliver/Getty Images
Двамата се срещат за пръв път през 2001 година на снимачната площадка на „ The Mexican ”, където Дани работи като оператор. По това време обаче не са „ свободни ” - Джулия излиза с сътрудника си Бенджамин Брат, а Дани е женен. Любовта обаче си знае - единствено година по-късно двамата узаконяват връзката си. Днес към този момент са щастливи родители на три деца - по-малкия Хенри и близнаците Финиъс и Хейзъл.

Джеф Бриджис и Сюзън Гестън
 
Джеф Бриджис е благополучен с избраницата си Сюзън Гестън към този момент повече от 40 години. Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Rancho Deluxe ”, където тя работи като момиче за всичко. Джеф през целия ден събира храброст да я предложения на среща, само че тя му отхвърля. Въпреки това Бриджис твърди, че е бил уверен, че Сюзън ще стане негова жена единствено седмица след първата им среща. Той споделя също, че и до през днешния ден пази фотография на брачната половинка си в портфейла си и си спомня с всяка дребна детайлност момента, в който са се срещнали.
 
Мерил Стрийп и Дон Гъмър
 
Американска актриса е женена за скулптора Дон Гъмър към този момент повече от 40 година В тежък интервал от живота си, след гибелта на годеника й - артиста Джон Казале. За да преодолее тъгата и да се откъсне от тъгата брат й й предлага да отседне в жилището на негов другар, който отсъства от града. Дон обаче се връща по-рано - по този начин стартира другарството сред двамата. Скоро Мерил отпътува за фотоси, а късата разлъка е задоволителна на Дон да осъзнае, че е безнадеждно влюбен. Набира храброст и й прави предложение, а тя дава отговор на възприятията му и на 30 септември 1978 година се омъжва за него. Двамата имат 4 деца - дъщерите Мейми, Грейс и Луиза и един наследник, Хенри.
 
Алек Болдуин и Хиария Томас
 
Двамата се срещат през 2011 година, а година по-късно Болдуин й предлага брак. На 30 юни 2012 година двамата си споделят „ Да ” на сватбена гала в катедралата " Св. Патрик " в Ню Йорк. Вече са родители на три деца - Кармен, Рафаел и Леонардо. Актьорът има и още една щерка - Ирланд, от някогашната си брачна половинка Ким Бейсинджър.
 
Марша Крос и Том Махоуни

Звездата от „ Отчаяни съпруги “ Марша Крос видяла сегашния си брачен партньор Том Махони в магазин за цветя в Лос Анджелис. Харесала го и самоуверено направила първата крачка. Помолила притежателя на магазина да му даде номера й. Две години по-късно двамата стават семейство. Том Махони е брокер на скъпи бумаги.

Джордж Клуни и Амал Аламудин
 Джордж Клуни и Амал Аламудин Джордж Клуни и Амал АламудинGulliver/Getty Images
Двамата се женят на 27 септември 2014 година във Венеция. Срещат се за пръв път година по-рано и първоначално връзките им са настоятелен, артистът обаче бързо осъзнава, че е срещнал своята половинка. Днес се радват на близнаците си - Ела и Александър.
 
Тоби Магуайър и Дженифър Майер
 
Тоби среща Дженифър - щерка на шефа на Universal Studios Роналд Майер, през 2003 година Актьорът и дизайнерката на бижута излизат в продължение на 4 години преди да узаконят връзката си. Първото им дете се ражда преди сватбата, а второто - откакто към този момент са господин и госпожа Магуайър.
 
Елизабет Банкс и Макс Ханделман
 Елизабет Банкс и Макс Ханделман Елизабет Банкс и Макс ХанделманGulliver/Getty Images
Елизабет среща своя брачен партньор Макс Ханделман, избрал кариерата на състезателен публицист и продуцент, в първия си ден в колежа в Пенсилвания през 1992 година Двамата се женят през 2003 година - 11 години след началото на връзката си. Имат дете от сурогатна майка.

Крисчън Бейл и Сиби Блазик

Крисчън Бейл и Сиби Блажич подписаха брак през март 2000 година Двамата имат щерка Емелин и наследник.
 
Юън Макгрегър и Ив Мавракис
 
Французойката и известният шотландски артист се срещат на снимачната площадка, където Ив дава отговор за театралния фон. Двамата са дружно от първия ден на запознанството си и имат 4 деца. Идилията им завършва през 2017 година, когато излиза наяве, че актьорт има нова тръпка. В медиите се появяват фотоси, на които 46-годишният артист целува 32-годишната Мери Елизабет Уинстед, с която си партнира в сериала „ Фарго “.

Малко по-късно се появиха информации, че Уинстед се е разделила с артиста, защото непрекъснато е била обект на рецензии като " разбивачка на фамилни огнища ".
 
Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър
 
Актьорът се среща с тъмнокожата стюардеса Грейс Хайтауър. Женят се през 1997 година Двойката обаче не съумява да се води спокоен живот, Грейс постоянно подвига кавги и прави подиуми от ревнивост. Затова двамата се развеждат. По-късно, когато Робърт де Ниро се разболява тежко, край него остава единствено Грейс. Двамата се преоткриват и се женят наново през 2011 година
 
Крис О'Донъл и Каролин Фентрес
 
Каролин и Крис се срещат в колежа и в никакъв случай повече не се разделят. Въпреки че брачният партньор й е звезда, Каролин продължава да работи като елементарна учителка.

Дейвид Шуимър и Зоуи Бъкман
 Зоуи Бъкман и Дейвид Шуимър Зоуи Бъкман и Дейвид ШуимърGulliver/Getty Images
Дейвид среща Зоуи в ресторант в Лондон, където тя работи като сервитьорка. Срещата им несъмнено се оказала съдбоносна - двамата подписват брак през 2010 година
 
Винс Вон и Кайла Уебър
 
Когато се срещнали, Кайла работела в канадска компания за недвижими парцели като брокер. През 2010 година артистът й предлага брак. Двамата не престават да са дружно и през днешния ден и не крият, че са щастливи.
 
Крис Нот и Тара Уилсън
 
Тара работи като сервитьорка, когато се среща с Тузара от " Сексът и градът. Това не пречи на Крис да се влюби бясно в екзотичната хубавица и след осемгодишна връзка той най-сетне се осмелява да ѝ предложи брак. Тя приема и от 2012 година двамата са щастливо женени.

Матю Макконъхи и Камила Алвес

Когато Алвес идва в Съединени американски щати на 19 години, тя даже не може да приказва британски. След известно време стартира работа като модел, само че преди да се запознае с артиста кариерата ѝ е още първоначално и не може да се каже, че е доста сполучлива. А с Матю Макконъхи се срещат в нощен клуб, като Камила признава, че към оня миг изобщо не знае кой е привлекателният мъж, който я заговаря, и не допуска какъв брой е прочут той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР