Обичам Италия - особено Милано и Падуа, просекото на Венето,

...
Обичам Италия - особено Милано и Падуа, просекото на Венето,
Коментари Харесай

Обичайте Италия и в трудните времена - slava.bg

Обичам Италия - изключително Милано и Падуа, просекото на Венето, скоро ще хвърча с Алиталия, както в положително, по този начин и в мъчно време. И зная, че не цяла Италия, не Милано, не Падуа и не Венеция, а единствено 3000-ният Во и 16-хилядният Кодоньо са в алената корона зона - това е 0,05% от територията на Ботуша.

Знам, че неколцината умряли "от Covid 19 " не са умрели от вируса, а тъй като са възрастни хора над 80 година с тежки болести като нелечими форми на рак и диабет или хипертония, получили затруднения, каквито щяха да имат и от различен грип при нулевия им имунитет, Бог да ги елементарни.

Знам, че в Италия, за разлика от България има здрава здравна система и за броени дни учените съумяха да изолират вируса и да разпознаят 4-те му разновидности.

Не може да бъдем европейци единствено на думи, в случай че не разбираме принадлежността си в един Съюз като съпричастност, а виждаме просто като полза от фондове, в случай че имаме подготвеност във всеки миг да издигнем стени, вместо да проявим схващане. Оставете мен, вижте показнОто, което направи президентът Макрон.

Той не просто отиде в Италия, ами се разноски по улиците и влезе в дребна сладкарница, където хапна. Това е другар, който в потребност се познава. Не паникьор, каквито се демонстрират други, хммм, водачи.

Виж видео ТУК!
Автор: Борис Ангелов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР