Обещаващият беларуски флангови футболист на Пирин Владимир Медвед може да

...
Обещаващият беларуски флангови футболист на Пирин Владимир Медвед може да
Коментари Харесай

Медвед може да се раздели с Пирин през зимата, румънски отбори с интерес към него

Обещаващият беларуски флангови футболист на Пирин Владимир Медвед може да се раздели с клуба през зимата.

Той не попада в състава на " орлетата " за последните мачове, като интензивно се приказва, че повода за това е разминавания сред него и управлението на тима.

Преди броени дни двама футболисти на " орлетата " Дима Семенив и Дани Кондраков разгласиха клип, че не желаят да ги свързват с никакви политически партии, откакто те попаднахa инцидентно в избирателен клип на един от претендентите за кмет на града.

Медвед е бил в същия клип, само че е отказал да разгласява сходен опровержаващ клип и в последна сметка това му е " изяло главата ".

Интерес към него не липсва и е забавно да се спомене, че преди да подпише с Пирин той бе на крачка от трансфер в Румъния, като даже можеше да напусне лагера на отбора в Сандански и да замине за северната ни съседка.

В последна сметка обаче беларусинът парафира с " орлетата " след дълго очакване поради уреждането на документите му.

В мачовете, в които получи късмет, той загатна, че има съществени футболни качества, само че предвид на обстановката е по-вероятна разлъка сред двете страни през зимата, в сравнение с продължение на взаимната работа.

Към Медвед към момента има интерес от два румънски отбора, а също така той е попаднал в полезрението и на родни клубове от елита.

При всички положения футболистът няма да се помири с непопадането си в групата на благоевградчани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР