Обещаха ми, че ще сме заедно с хората, че ще

...
Обещаха ми, че ще сме заедно с хората, че ще
Коментари Харесай

Отцепник от ИТН разкри какво му обещали Кирил и Асен

„ Обещаха ми, че ще сме дружно с хората, че ще се борим против ГЕРБ и борисовщината. Така че от тази позиция - да, дадоха обещание ми. Обещаха ми да се продължи с противодействията на безумията, които ГЕРБ интегрираха в нашето общество ”. Това сподели в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS самостоятелният народен представител Николай Радулов, отделил се от Има Такъв Народ. Поводът са обвиняванията за срещи, в които депутати се купуват, с цел да поддържат правителство с мандат на Политическа партия в границите на този парламент.

Радулов не пожела да разгласи по какъв начин ще гласоподава за него и сподели, че към момента не знае кои ще са министрите в него. „ Безусловно гласоподаване няма да има обаче ”, безапелационен бе той. „ Не бих приел кабинет, в който остава сегашният енергиен министър и в който остава Гроздан Караджов ”.

За енергийния министър Александър Николов разгласи, че има данни от класифицирано естество, поради което мисли, че той не е подобаващ. За Караджов уточни, че е една от аргументите, поради които е напуснал Има Такъв Народ. По думите му той е запазил шефовете на ВиК, назначени от ГЕРБ, и даже е върнал такива, които са били освободени от служебния кабинет. „ Аз с подобен мнинистър не мога да работя, който работи в действителност в изгодата на ГЕРБ ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР