Обединяваме всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни

...
Обединяваме всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни
Коментари Харесай

Обединяваме всички сили срещу пълзящата диктатура, обяви Борисов

Обединяваме всички сили против пълзящата тирания, която желаят да ни наложат нашите съперници, сподели през днешния ден министър председателят и водач на партия ГЕРБ Бойко Борисов, откакто през днешния ден беше подписано съглашение за взаимна работа на евроизборите с партия " Никола Петков ".

Борисов добави, че Българска социалистическа партия все по-зле прикриват задачите си за налагане на тирания и техните брутални дейности са станали обществено известни. Лидерът на ГЕРБ уточни, че съдействие с дребни партии, които са мощни по места, ще се търси и за локални избори.

Лидерът на партия " Никола Петков " Венцислав Върбанов разгласи, че тя ще активизира своите структури и ще работи за безапелационна победа на ГЕРБ на евроизборите. " Смятам че това е най-балансираната листа и в нея има хора, които ще защитят нашите ползи в европейския парламент.Надявам се всички останали демократично насочени структури, които се двоумят на къде да тръгнат, да поддържат ГЕРБ ", сподели още Върбанов.

След подписването на съглашението с Политическа партия " Никола Петков ", ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов разгласи, че следва сключване на съглашение за евроизборите с " Гергьовден ", " Съюзът на репресираните " и " Български либерален конгрес ". ГЕРБ има подписано съглашение за поддръжка на евроизборите със Съюз на демократичните сили, които даже получиха избираемо място в евролистата.


Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (229)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР