Обединението на жените социалистки (ОЖС) в БСП - София ще

...
Обединението на жените социалистки (ОЖС) в БСП - София ще
Коментари Харесай

Социалистки организират дискусия за заплатите на жените

Обединението на дамите социалистки (ОЖС) в Българска социалистическа партия - София ще бъде хазаин на национална полемика във връзка Европейския ден на равното възнаграждение на труда на дамите и мъжете.

Форумът ще се състои на 10 ноември (сряда), от 11.00 часа. Той ще организира онлайн и ще бъде излъчен директно на страницата Българска социалистическа партия СОФИЯ във Facebook. В него ще вземат участие ръководителят на ОЖС в Българска социалистическа партия Дора Янкова, ръководителят на ОЖС на Българска социалистическа партия - София Таня Найденова, която е и претендент за депутат в 23 МИР, както и други дами - претенденти за народни представители от листите на " Българска социалистическа партия за България ", регионалните координаторки и членове на ОЖС в Българска социалистическа партия от страната.

Гост на полемиката ще бъде ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов.

" В България и Европейски Съюз за поредна година заплащането на работещите мъже е с 14,1% повече от това на дамите. Затова в Европейския ден на равното възнаграждение ние ще се ангажираме и ще пазиме равните права и благоприятни условия на пазара на труда за дамите и мъжете. ОЖС имаме упоритостта да играем дейна роля за превъзмогване на тази неправда ", разяснява Дора Янкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР