Обединението Детско здраве спечели през 2019 г. обществената поръчка за

...
Коментари Харесай

Обединение "Детско здраве": Ето това е нашата визия за нова детска болница

Обединението " Детско здраве " завоюва през 2019 година публичната поръчка за проектирането и построяването на Националната детска болница - така наречен инженеринг, който е международен стандарт при характерни планове като лечебни заведения, тъй като отговорността на архитектите и строителите е споделена и обезпечена от реализатор с опит. Обединението " Детско здраве " е сдружение по Закона за отговорностите и договорите, което съставлява консорциум от строителни сдружения с потенциал и опит в проектирането и построяването на лечебни заведения. Участниците, представляващи обединяването, са " Главболгарстрой " АД, " ГБС- Пловдив " АД и " Главболгарстрой Интернешънал " АД, построили лечебни заведения като " Св. Екатерина ", " Токуда ", " УниХоспитал " в Панагюрище и други Консорциумът от компании, който дава това наличие, работи по плана от октомври 2020 година И през този месец показа обществено два разновидността по какъв начин ще наподобява детската болница съгласно основателите им: Мая Пенчева, арх. Димитър Дачев, арх. Иво Мечанов и инж. Николай Дончев. Авторите се надяват, че работата им през миналата една година ще доближи до повече хора и по тази причина обединяването " Детско здраве " дава особено видео. Нова детска болница - в този момент или след 10 години
Готовите планове икономисват време. От момента на издаването на строителното позволение до цялостното създаване на Националната детска болница ще изминат 42 месеца, както плануват и изискванията на публичната поръчка, извоювана от " Детско здраве ". В този период е включено и събарянето на недостроената постройка, акцентират от обединяването.

Експертите са изследвали всички вероятни разновидности за потребление на скъпата локация на незавършената от 1979 година постройка за национална детска болница в двора на Медицинска академия, която е с оптимална връзка с останалите лечебни заведения в карето, с Медицинския университет и в непосредствена непосредственост до хеликоптерната площадка на покрива на УМБАЛ " Света Екатерина ".

Двата разновидността, препоръчани от консорциума, плануват срутване на тази незавършена структура и създаване на нова съвременна постройка. Проектите са направени от архитектите в обединяването " Детско здраве ", в който вземат участие компании с огромен опит в проектирането и градежа на лечебни заведения в страната и в чужбина. Техните имена, както и тези на строителните инженери в " Детско здраве ", стоят зад емблематични решения и здания в българското опазване на здравето като " Токуда болница ", болница " Св. Екатерина ", " Уни Хоспитал " - Панагюрище, и новия лъчетерапевтичен блок на Националната онкологична болница.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР