ОББ е отличена от престижното финансово издание Global Finance за

...
ОББ е отличена от престижното финансово издание Global Finance за
Коментари Харесай

ОББ с награда за най-добра банка в търговското финансиране

ОББ е отличена от влиятелното финансово издание Global Finance за най-хубава банка в региона „ Търговско финансиране “ в България за втора поредна година. Наградата бе публично връчена по време на BAFT Global Annual Meeting – Europe във Франкфурт, Германия, когато бяха раздадени двадесетите подред годишни награди World’s Best Trade Finance and Supply Chain Finance Providers 2020. Те отличават най-хубавите банки в региона на комерсиалното финансиране от 97 страни по света.

Проучването на Global Finance дефинира за водачи за комерсиално финансиране и банките от KBC Груп в Белгия, Чехия, Унгария и Словакия.

"За мен е чест, че за втора поредна година печелим първото място за България в изследването на Global Finance. Наградата е доказателство за устойчивата ни ангажираност да удовлетворяваме оптимално потребностите на клиентите ни в интернационалното им бизнес развиване. Високата подготвеност на екипа на Търговско финансиране в ОББ подсигурява най-високо равнище на обслужване точно в годините на динамични промени за банката и бранша като цяло. Тази традиция за нас също е ангажимент да продължим да подобряваме и надграждаме продуктите и услугите и да запазим лидерската си позиция ", разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ.

Класацията на Global Finance се сформира от редакторския ръб и премиите са стандарт за върхови достижения във финансовата промишленост, а лауреатите им се дефинират съгласно справедливи и субективни критерии. Обективните са: размер на преводите, обсег на световното покритие, рентабилност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, нововъведения и така нататък Субективните критерии включват мнението на отраслови анализатори, рейтингови организации, корпоративни мениджъри, софтуерни специалисти, клиенти и контрагенти от промишлеността.

Списание Global Finance е учредено през 1987 година със седалище в Ню Йорк и има над 50 000 клиента и читатели в 186 страни. Аудиторията на Global Finance включва висши корпоративни и финансови чиновници, виновни за взимане на капиталови и стратегически решения в мултинационални сдружения и финансови институции. В продължение на 33 години списанието избира водачите измежду банките и други снабдители на финансови услуги.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР