Обърнал се към Радев заради липсата на реакция в съдебния

...
Обърнал се към Радев заради липсата на реакция в съдебния
Коментари Харесай

Преди изборите: Някой удари през ръцете и Плевнелиев, и Радев, заяви Панов

Обърнал се към Радев поради неналичието на реакция в правосъдния съвет по " ЦУМгейт ".

" Президентската институция би трябвало да е равноотдалечена от трите управляващи и когато в едната власт се случва нетърпимо, президентската институция би трябвало да реагира. Така ще върша аз без значение кой ще изиска нещо. Това е ролята на президента. В тези случаи Плевнелиев и Радев потеглиха в някаква посока, само че някой ги удари през ръцете и им сподели: " Там не би трябвало да се пипа. По тематиката основен прокурор промяна не би трябвало да се прави ", сподели Панов..

10:26Кирил Петков желае лични промени в антикорупционната комисия  Кирил Петков
© Велко Ангелов

Кирил Петков

" Продължаваме промяната " желае Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) да стане мощна институция с ново водачество. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия водачът на групировката Кирил Петков. Сега комисията се оглавява от някогашния основен прокурор Сотир Цацаров.

По думите му в нея би трябвало да работят самостоятелни хора с цялостна независимост, които ще работят по-активно с одитните отдели в министерствата и " няма да имат нищо общо със сегашните й псевдодейности ".

" Продължаваме промяната " е подготвена с листите, които ще разгласи в понеделник или във вторник. Те включват 240 индивида, които, както ги разказа Петков, " имат какво да губят ", тъй като животът им отвън политиката е сполучлив.

В отговор на въпрос за притежаваното от неговия съпартиец Асен Василев офшорно сдружение Петков означи, че разликата с други политици, разкрити в интернационалното журналистическо следствие Досиетата " Пандора ", сдружението на Василев е било оповестено в България, той е платил всички налози и е излязъл от него преди да влезе в политиката.

10:19 " ИТН " се вижда като незаобиколим фактор в ръководството  Филип Станев
© Велко Ангелов

Филип Станев

" ИТН " ще бъде незаобиколим фактор в идващото Народно заседание. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният народен представител от партията на Слави Трифонов Филип Станев. По думите му след изборите разликите сред обособените обединения ще са от порядъка на няколко процентни пункта и не е толкоз значимо дали ще си втори, трети или четвърти.

" Политиката се оказа място не за наивници, каквито на моменти бяхме ние, мислейки си, че до дъно следвайки обективността, концепциите, идеите, че ще се случат нещата, ами не е тъкмо по този начин ", сподели Станев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР