О! Ама тя кара с 250км/ч и снима клип! Как

...
О! Ама тя кара с 250км/ч и снима клип! Как
Коментари Харесай

Харизанов: Ако тол системата засичаше скорост, на Мис Силикон с тия 250км/ч щяха да ѝ се нацепят…

О! Ама тя кара с 250км/ч и снима клип! Как по този начин?
Aми ето по този начин! Ако не е засечена или снимана и глобена сега на нарушаването, ви остава единствено да се възмущавате в интернет. Толкоз.
Нито може да се потвърди в съд по кое време е осъществено това деяние, нито от кого, нито с кой автомобил. Имате клип от вътрешността на някаква кола.
Решението?
Отдавна е платено от всички нас, построено и въведено в употреба. На автомагистрала Тракия има “рамки ” на тол-системата приблизително на всеки 15км /26 рамки за 347км матистрала/.
С 250км/ч от рамка до рамка се стига за по-малко от 3мин, т.е. предвид на дължината на клипа превишаването на междинната разрешена скорост е обезпечено.
Щяхте да имате номер на автомобил, дата и час на нарушаването, съпроводени със снимков материал от камерите на тола. И на Мис Силикон щяха да ѝ се нацепят подплънките от размера на санкцията за превишение със 110км/ч.
Ако имаше нелепостта да премине под самата рамка с 250км/ч щяхме да имаме и нейна фотография зад кормилото с отлично качество, с цел да няма след това “ама не карах аз ”. Това в случай че функционалността за засичане на моментна скорост се използваше. Защото я има. Просто страната не я употребява.
Та по този начин.
Сега имате клипче в нета и вълна от отвращение.
Ами възмущавайте се. Друго няма какво.
От Facebook профила на Георги Харизанов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР