Ню Йорк. Нова година ще се празнува отново на Таймс

...
Ню Йорк. Нова година ще се празнува отново на Таймс
Коментари Харесай

The New York Times: Нюйоркчани ще празнуват Нова година на Таймс Скуеър - но само ваксинираните

Ню Йорк. Нова година ще се чества още веднъж на Таймс Скуеър в Ню Йорк, след анулацията на миналогодишното празненство поради пандемията от ковид, разгласи кметът на града Бил де Блазио, представен от The New York Times .

Стотици хиляди хора ще дойдат да честват, най-сетне ще можем да се срещнем още веднъж, ще бъде фантастично “, разгласи градоначалникът. „ Да, с горделивост оповестяваме, че тази година, както всяка година, ще има прелестен празник на Таймс Скуеър, с прословутата кристална топка, отбелязваща края на остарялата и началото на Новата година. Ще бъде необикновено “, написа Де Блазио в онлайн прессъобщение.

Тази година всеки, който не може да бъде имунизиран заради медицински аргументи, ще би трябвало да покаже доказателство за негативен тест за ковид в границите на 72 часа от събитието. Деца под 5 години, които към момента не дават отговор на изискванията за ваксини, ще би трябвало да бъдат съпроводени от имунизиран възрастен. Маските ще бъдат нужни за всеки, който не е имунизиран, сподели Том Харис, президент на Алианса на Таймс Скуеър.

Празнуването на Нова година на Таймс Скуеър, може би най-известното публично събиране в града, се организира предходната година със обществено разграничаване на фона на пандемията, като актьори, в това число Дженифър Лопес, изпълняваха репертоара си зад полицейски барикади пред дребни групи от предпочитан личен състав.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР