Нямаме затруднения с комуникацията, колаборацията ни е много тясна, особено

...
Нямаме затруднения с комуникацията, колаборацията ни е много тясна, особено
Коментари Харесай

Танева и Аврамова скочиха на екоминистъра заради предупрежденията му за водна криза в земеделието

Нямаме усложнения с връзката, колаборацията ни е доста тясна , изключително в този момент на фона на екологичните упоритости на Европейски Съюз, съобщи в отговор на земеделският министър Десислава Танева. Тя пристигна в Народното събрание малко след прочувственото изказване на екоминистъра.
Тя беше безапелационна, че
 Емил Димитров - Ревизоро: Бургас може да остане без вода Емил Димитров - Ревизоро: Бургас може да остане без вода
Бургас може да остане без вода през идната година, тъй като язовир " Камчия " е празен, заяви от парламентарната естрада министърът на...
" Много тъжно ", съобщи още Танева във връзка предизвестията на екоминистъра за. Тя напомни, че Димитров е упорствал през лятото, че земеделските производители сами би трябвало да намерят източници за напояване.
За рехабилитацията на оборудванията на " Напоителни системи " са отделени 50 млн. евро, с които ще бъде уголемен размерът на площите за напояване. Предвидено е рехабилитирането на съществени канали, добави още земеделският министър.
Регионалният министър
През октомври Петя Аврамова е внесла отчет на съвещание на Министерския съвет за включване на два аварийни язовира ( " Ахелой " и " Порой " ) за питейно-битови потребности на Бургас по отношение на понижения размер на бент. " Камчия ". За задачата е нужно инвестицията от 60 млн. лв., създаване на тръбопроводи, пречиствателна станция и така нататък За задачата е нужна експертна оценка, а такива специалисти в Министерство на регионалното развитие няма, съобщи още Аврамова от парламентарната естрада.
Според нея сходен документ би трябвало да пристигна от Министерството на околната среда и водите (МОСВ). Въпреки неговата липса, в районното министерство към този момент правят избрани дейности, с цел да оценят капацитета на тази концепция.
 Движение за права и свободи желае оставки - или на Емил Димитров, или на цялото държавно управление Движение за права и свободи желае оставки - или на Емил Димитров, или на цялото държавно управление
От Движение за права и свободи желаеха министър председателят Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание след притеснителните данни за положението на водните ресурси у нас, които...
Тя беше безапелационна, че няма да има отражение върху цената на водата във Варна, даже и да се наложи да се употребяват помпи за снабдяване за бита.
Опозицията - ръководството на водите демонстрира по какъв начин се ръководи страната
От опозицията в Народното събрание показаха, че този доклад за ръководството на водите е индикативен за ръководството на ГЕРБ през последните години. Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изиска ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева да извика премиера Бойко Борисов, който пред депутатите да удостовери или отхвърли думите на екоминистъра.
Ако неговите изводи не са правилни, ще гласуваме оставката на министъра на околната среда, само че в случай че са правилни -, съобщи още водачът на Движение за права и свободи. Според него от думите на Емил Димитров е станало ясно, че липсва връзка сред обособените равнища на администрацията.
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова също беше безапелационна, че е нужна оставката на Емил Димитров и на цялото държавно управление на ГЕРБ . Тя разяснява, че ръководството на водите е индикатор по какъв начин се ръководи цялата страна.
 Воля: Водните проблеми в България са дело на доста партии, само че не и на нашата " Воля ": Водните проблеми в България са дело на доста партии, само че не и на нашата
" Стана ясно, че няма община, която да не лобира очевидно за водните запаси. До това умозаключение стигна зам.-председателката на " Воля " Кръст...
Според Нинова
Предупрежденията на екоминистъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР