Нямаме политически елит на разположение, който може да поеме риска

...
Нямаме политически елит на разположение, който може да поеме риска
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Борисов е политическа аномалия

" Нямаме политически хайлайф разполагаем, който може да поеме риска да удържа равновесие сред васалната позиция на нашата страна и достолепието ни да обитаваме национална общественост. Бойко Борисов е една явна политическа особеност и ръководи по подкупен пример, той има опция в лицето на хора от така наречен градска десница, които имат дарбата на идеологически наемници. Те нямат независима воля, дори са интимно осрамени да бъдат патриоти. Те са хора, които изначално работят за личната си кариера, доколкото са първокласни същества, само че са и в непрекъсната връзка с посолствата на съответните страни, които суфлират модата на тяхното политическо държание. От тези хора не може да се чака обръщение към националната ни общественост, с цел да сплоти този фрагментиран наш свят ". Това съобщи в изявление за БНР психиатърът и някогашен народен представител от десницата доктор Николай Михайлов. Той разяснява политическите процеси у нас и в Съединени американски щати.  

Според него Българска социалистическа партия пък няма сили да бъде опция на статуквото. " Корнелия Нинова е заета с това да се оправя с вътрешен зложелател. Остава като изолирана фигура с антураж, който бледнее към нея. Нинова против Борисов - това голямо популистко тяло, демагог с извратена заложба да съблазнява тези, които желаят да си спестят по-сериозно мислене, има малко шансове да го събори... Имам очакване българските либерали да станат либерали, тъй като в този момент са номинални либерали ", счита Михайлов. 

Относно ролята на президента Румен Радев, той разяснява: " Не мисля, че Радев може да бъде ефикасна опция. Опитва различно говорене с изменчив триумф и някои недъзи... Той е велико облекчение и нещо сходно на подарък, само че политически България остава незащитена на този стадий ". 

" Демократите в Съединени американски щати завоюваха властта, в този момент остава да я задържат... Либералното ръководство би трябвало да поеме претенциите на улицата... Това ще бъде сложен мандат. Новото е, че демократичната власт, учредена исторически на правилото на толерантността и свободата, се взема решение на една зрелищна болшевизация. Това нещо се развива с ускоряване, което плаши и което алармира световно разпространяване ", сподели Михайлов във връзка встъпването на новия президент Байдън. 

Михайлов не има вяра " тази администрация на престарелия Байдън да продължи дълго “

" Камала Харис е напрегната като пантера да скочи на неговия престол в първия миг, в който усети разколебаване на силата му и подгъване на коленете му. Това е жена, амбициозно, елитарно, демократично насочена, която обслужва огромните корпорации. Тя е авангарден либерал, мощно интегриран измежду тези, които не се нуждаят толкоз да ръководят Америка, колкото света... Войната против страните ще се води от прононсирани врагове на страната и от врагове на народа ", разяснява още Михайлов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР