Нямам зелен сертификат, ще вляза в НС през вратата. Това

...
Нямам зелен сертификат, ще вляза в НС през вратата. Това
Коментари Харесай

Костадинов се хвали, че влиза в НС без зелен сертификат

Нямам зелен документ, ще вляза в Народно събрание през вратата . Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който разяснява новите правила за влизане в Народното събрание. Лидерът на " Възраждане " за следващ път съобщи, че зеленият документ е безполезен.

" Не считам, че би трябвало да има двоен критерий сред продавачката в мола и депутатите. Затова той би трябвало да отпадне, за което ние от " Възраждане " настояваме ", добави Костадинов. По думите му Народното събрание е превърнато в цирк. " Може и незабавно поделение да отворим скоро ", разяснява той.
 Петков разиска с Обновена
Петков разиска с " Възраждане " Коронавирус ограниченията

Премиерът отказал да отстрани зеления документ, само че срещата предходна градивно

Припомняме, че на Народното събрание единствено против зелен документ. Тези, които не са преболедували или нямат ваксина ще могат да се тестват във фургони, които са ситуирани до постройката.

Във връзка с спора сред Украйна и Русия Костадин Костадинов разяснява, че до ескалация няма да се стигне.

" Кой и по какъв метод накара българското общество да се опасява и по тази тематика, макар че ясно се сподели, че спор няма да има. Не е допустимо навлизане на Русия в Украйна. Украйна даже не е член на НАТО. Този диалог у нас се инициира от хора, които желаят да потвърдят какъв брой са верноподанически пред Съединени американски щати. Това е театрална драма ", сподели още той.

Костадинов е безапелационен, че гарантиране независимостта на страната ни би трябвало да се реализира само посредством български въоръжени сили.
 Нито от Българска социалистическа партия, нито от
Нито от Българска социалистическа партия, нито от " Възраждане " обезпокоени дали България не изостава в НАТО

Тепърва би трябвало да изясняваме и оценяваме обстановката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР