Нямам намерение да бъда служебен министър, заяви пред журналисти в

...
Нямам намерение да бъда служебен министър, заяви пред журналисти в
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Нямам намерение да бъда служебен министър

Нямам желание да бъда длъжностен министър, съобщи пред публицисти в Министерския съвет министърът на младежта и спорта в оставка Димитър Илиев.

На въпрос какво обръщение ще насочи към бъдещия длъжностен министър във ведомството, отговарящо за младежта и спорта, Димитър Илиев отговори: „ Най-важното е да продължи линията на непоклатимост за Олимпиадата, тъй като това е от основно значение за нашите спортисти. Разбира се, би трябвало да се направи оптималното за тяхното присъединяване, те би трябвало да се усещат подкрепени. Смятам, че нашият екип това е направил. Както се споделя, новият министър нищо да не прави, най-ще е добре. Хората ще могат да си продължат по метода, по който сме подготвили тяхното присъединяване “.

Димитър Илиев уточни, че тематиката за бъдещия длъжностен кабинет не е обсъждана на днешното съвещание на държавното управление в оставка.

В събота президентът Румен Радев разпореди на претендента за длъжностен министър председател Димитър Главчев да предложи състав на служебно държавно управление до седем дни.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР