Нямам идея, не ми беше казано за какво тършуваха. Знам

...
Нямам идея, не ми беше казано за какво тършуваха. Знам
Коментари Харесай

Първи думи през сълзи на пиарката на Борисов

" Нямам концепция, не ми беше казано защо тършуваха. Знам единствено, че полицията беше пуснала публично прессъобщение, преди да дойдат в нас ". Това съобщи обляна в сълзи пиарката на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова на излизане от ареста. Тя, Борисов и Владислав Горанов бяха пуснати довечера от ареста.

" Много полиция пристигна, 3 патрулки, охранителна полиция. Разследващи лица, поемни лица. Казаха, че влизането беше по необходимост. Претърсването продължи от 9 до 3 през нощта, служителите на реда се държаха обикновено.

Намериха рекламни материали и картички, и един бележник. Нямаме обвинявания ", сподели още ПР-ката на Борисов, който малко преди нея напусна постройката на " Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП).

" 24 часа бяхме държани без обвинявания. Без да пристигна проверяващ служител на реда. Дойдохме тук, взеха ни персоналната карта, телефоните и ни водиха в ареста на 7 РПУ. Прекарах нощта на стол, нямам визия по какъв начин е детето ми ", сподели показа още Арнаудова.

" В момента желая да се прибера и да си видя детето ", сподели тя. И добави: „ Най-интересното е, че Петков си разреши да въвлече името и на Лаура Кьовеши в това нещо. В показанията, които е дал, той е декларирал, че това е станало с нейно познание и нейно предписание ".

" Скандално е, всичко е скандално. Нашите сътрудници са по отношение на ЕНП и с комисарката по вътрешен ред и правораздаване. Доколкото знам, са влезнали и в контакт с Лаура Кьовещи ", посочи тя.

" Как си обяснявате обстоятелството, че мога да навредя на индивида с 19 обвинявания? Това е неуместно. Мафията си има страна ", сподели още Арнаудова.

" Нямам визия за какво влязоха. Влизането беше по необходимост. Сега пробваха да проведат разпит, само че ние нищо не сме споделили, защото сме давали показания през декември ", изясни тя

" Нямам желание да се укрия, имам желание да се прибера ", заключи пиарката на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР