„Нямах никаква готовност да произнасям декларация, но във връзка с

...
„Нямах никаква готовност да произнасям декларация, но във връзка с
Коментари Харесай

Цветан Цаветанов: Благодаря, Главчев, ние винаги ще вървим с теб. Благодаря ти, че сложи страната над всичко!

„ Нямах никаква подготвеност да изговарям декларация, само че по отношение на днешния акт на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила, аз съм задължен да го направя това “, съобщи от парламентарната естрада зам. - ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

Искам да благодаря, че господин Димитър Главчев направи, свика извънреденн председателски съвет, на който участва и министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Разговорът беше оптимално прям сред всички ръководители на ПГ. Всяка една група изложи своите изказвания да има оставка или да се сътвори едно твърдо ядро, което го поддържа. Всички ние знаем, че ръководителят е първи измежду равни и той основава един мощен и работещ парламент. Разбира се, че последните седмици имаше умишлен опит за търсене на провокация. Но решението на Димитър Главчев да в профил Нинова от пленарно съвещание, е знак за свободата в ГЕРБ Нито ГЕРБ като ПГ, нито Бойко Борисов са ограничавали мнението на някой. Но обстановката през днешния ден е доста по – друга и мъдростта е водеща. Партиите от ръководството не желаеха оставката, само че опозицията я желаят. Всички сме очевидци на подготовката на българския Народното събрание по отношение на европредседателството ни “, съобщи Цветанов.

„ Това, което направи господин Главчев е постъпка, която би трябвало всеки един задоволително добре да я оцени. Ние не желаеме да осъждаме държанието на депутатите, само че дано с оставката да няма спекулации. Той го прави единствено и само да възвърне естественото положение на работа на Народното събрание. Нека този акт да бъде за всеки един доста явен сигнал - ние от ПГ на ГЕРБ и от парламентарното болшинство не желаем да има персонални нападки и дискредитация. И дано всеки един от ръководителите на ПГ да създадат по този начин да пазят политиките си, само че да не се влиза в персонални нападки.
В днешната обстановка няма печеливши, всички сме губещи “, сподели той.

„ Благодаря, Главчев, ние ще бъдем постоянно след теб и ще вървим с теб. Благодаря ти, че постави страната над всичко “, заключи Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР