Няма война между мен и кабинета за службите, каза държавният

...
Няма война между мен и кабинета за службите, каза държавният
Коментари Харесай

Президентът: Аз съм произвеждал истински генерали, не измислени като лидерите на някои партии

Няма война сред мен и кабинета за службите, сподели президентът

Беше явно, че кабинетът няма да падне, тъй като користните ползи, които обвързват ръководещите, са доста по-силни от всички фалшификати на промени и на цели. Това разяснява президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпроси за вота на съмнение към държавното управление.

Държавният глава акцентира, че ръководещите имали не една, а две стратегии, по които работели - едната е публична, а другата - неявна.

“Управленската и законодателната стратегия на ръководещото болшинство се извършват със противоречива успеваемост и като количество, и като качество, тъй като тази стратегия е напълно подчинена на неявната стратегия, оповестена в " оня запис ", съобщи президентът, като добави, че задачата е завладяването на кадровите лостове на властта и за зареждането на " нашите " компании.

“Най-жизненоважната част на тази неявна стратегия е ултиматумът за целокупност на сглобката посредством опрощаване на старите грехове на съдружните сътрудници и тяхното избелване. Всичко това се маскира зад шумни, ежедневни обети в евроатлантизъм, които в действителност попречват европейското развиване на България, тъй като непрестанно генерират евроскептицизъм и осуетяват пълноценната ни европейска интеграция ”, съобщи президентът.

" Явно това е решението от през вчерашния ден на Народното събрание - ние да продължим да следим, даже да се любуваме на това майсторство на този противен политически спектакъл, неприветлив здравомислещите хора, добави президентът.

" Няма война сред мен и кабинета за службите, има голямо недоумение от кабинета за дилемите, за същността, функционалностите на службите и тяхното взаимоотношение с задграничните ни сътрудници ”, сподели Румен Радев в отговор на журналистически въпрос.

“Аз най-малко съм произвеждал същински генерали, а не измислени ” - по този начин президентът разяснява думи на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Президентът Радев съобщи, че не си е разрешавал “гавра с пагона ”, каквато е майор да стане генерал-майор, какъвто е казусът с някои водачи на партии. Думите му идват като отговор на репликата на Бойко Борисов, че по време на служебните държавни управления " армията ни е произвеждала единствено генерали ".  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР