Няма такова извънземно, като външната ни министърка.Мислих, че Екатерина Захариева

...
Няма такова извънземно, като външната ни министърка.Мислих, че Екатерина Захариева
Коментари Харесай

НЕНАЯДОХТЕ СЕ, МАМКА МУ

Няма такова извънземно, като външната ни министърка.

Мислих, че Екатерина Захариева е двойното дъно на блатото, само че тая на Славиту не може да прочете даже два реда. Да не приказваме изобщо какво се опита да каже и какво излезе. Абе от кое място ги намерихте тия високо образованите, бе? Вече си мисля, че това в никакъв случай не е имало значение за вас. Слагате някакви там марионетки и толкоз. От там нататък каквото каже Херо Мустафа. Кинти да падат! Ненаядохте се, мамка му.

А бях приказки до небето! Но акъла ви, колкото на кокошка.



След като лица като Х.Иванов и Атанасов подкрепат „плана Янев“, какво си мислите?

В последна сметка се случи каквото бяха си решили още първоначално. Още преди месеци ви споделих, че когато една власт е зачената в неистина и идва с машинация, тази власт ще бъде такава до дъно. Радев и Янев са най-обикновени кариеристи в своята специалност, каквито са над 95% от паркетните ни генерали, които не са стъпвали на същинско полесражение. Има, несъмнено и други офицери, на които Радев и Янев обувките на чепиците не са почтени да лъснат, само че техните имена остават в сянката на посредствените кариеристи и те изтляват по доста позорен метод.

Представеното от Янев, разбирайте персонално от Радев в Народното събрание и наречено „стратегия“ по отношение на рецесията в Украйна, не е нито стратегически документ, минимум национална позиция. Само си помислете какви нелепости са написали на това листче – ще превели дипломация за деескалация на напрежението и български батальон щял да бъде водач!? Третата точка е ние да платим още веднъж техния цирк с спомагателни средства от бюджета.

И това е тактика?

Радев и Янев са такива некадърници от управническа позиция, че напряко нямам думи.

А към момента имаме такива огромни мозъци в тактиката и тактиката на военното дело, само че те нямат думата. Не за друго, а тъй като ни разиграват следващ спектакъл. България е превърната в плацдарм доста от дълго време, още когато Радев и Янев щяха да бъдат обикновенни пенсионери. И станаха! Нищо не зависи от тези лица, нито от другите в нещото наречено парламент. Има кой да им спуска решеното. Лошата вест е, че българските жители са и политически изключени от тези процеси! И нито те, нито депутатите в Народното събрание имат достъп до същинската информация за нещата.

Не външните и далечни за нас работи, а тези, които персонално плащаме.



Много елементарни български държавници и политици.

Заплахата за България е на запад, не на изток! На западната ни граница са всеобщите гробове на българи и всевъзможни други от балканите. И там се намира през днешния ден базата, която е способна да ни заличи за броени секунди. Буквално да не остане един българин на територията, която от дълго време е цел за анексиране. С съответен проект и метод на осъществяване.

И все пак, Радев и Янев блеят на изток! Като всички блейки у нас.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР