Ще ти разбия мозъка направо! Ни мъ гледай така, най-големят

...
Ще ти разбия мозъка направо! Ни мъ гледай така, най-големят
Коментари Харесай

Разбивачът на мозъци!

" Ще ти разбия мозъка напряко! Ни мъ гледай по този начин, най-големят пехливанин си ти, бе! "

С тези красиви слова ви връщам 12 години обратно, когато Николай Костов за първи път се прочу със своето така характерно държание. За жал, тогава той още веднъж бе треньор на Левски, а словесната му престрелка с Емил Велев-Кокала и до през днешния ден има свое значимо място в съкровищницата на Бе-Ге футболната дивотия...
 Костов към Кокала: Ще ти разбия мозъка (ВИДЕО)
Костов към Кокала: Ще ти разбия мозъка (ВИДЕО)

Лют скандал сред двамата в тунела

Ако погледнем метафизичен на нещата, потвърждавайки че всичко в този живот е подвластно на цикличността, то персонално аз не мога да допускам по какъв начин толкоз години по-късно, този експерт още веднъж има алъш-вериш с Левски. Но откакто ЦСКА си върнаха Ел Маестро, за какво да се учудваме и от недомислиците на " сините "...

За Николай Костов всички спортни публицисти упражнихме съществено креативното си писане. През тези 10 месеца бяхме с него във върхове, спадове, спадове, спадове... Лично аз бях черноглед при идването му, сдържан песимист след мачовете с Айнтрахт, а в този момент към този момент и безвъзвратен оптимист. Обзет съм от позитивни мисли, че скоро краят на това 10-месечно изтезание е към своя край.
 Снимка 636119
Източник:

Както се споделя в края на някоя любовна връзка: " Просто не се получи! Нямаше я химията ". Та такава беше и обстановката сред треньора и тима. Лошото е, че двете страни прекомерно дълго време се заблуждаваха, а това може да окаже и пагубно въздействие върху устрема на гранда да се класира в европейските клубни шампионати.

Дори не виждам смисъл да зачертаваме тематиката с игровото държание на " сините ", тъй като то е цялостен нонсенс. А това най-добре се видя и в последните пагубни резултати на вековниците

И тук се появява огромният недостатък на Костов, поради който той би трябвало да час по-скоро да бъде освободен от Левски. В обстановка на стрес и заслужена рецензия, той стартира да " разрушава мозъци ". И до момента в който преди години това си бе чиста настройка за физическа разпра, в този момент треньорът нанася " emotional damage " на всеки, който има допир до неговата фигура.

Дори и да нулираме всичко казано от него през последните месеци, главата отново ще ни заболи, единствено в случай че си вършим изводите от снощната му конференция. Брифинг, който сякаш бе призован, с цел да се извини на публицистите за несъответстващото си държание след мача с ЦСКА, а се трансформира в обезверен опит да брани работното си място на " Герена ".

И потеглиха някакви статистики и чудеса...Чакайте, и комплицирани словосъчетания като " технико " еди какви си неточности ". Цяла математика! И всички данни вървели напред и нагоре, аха да стане Левски тимът на фантазиите ни. Така и не разбра господин Костов обаче, че колкото и да се модернизира обичаната игра, всичко се взема решение през минутите на терена, а там в последните месеци " сините " гащи паднаха и против Лудогорец, и против Черно море, и против ЦСКА (х2).
 В Левски са решили да се разделят с нападател
В Левски са решили да се разделят с нападател

Разглеждат предложения

Мина се и през наложителното мазнене. Страхотното управление, което е направило всичко належащо за неговата работа, единствено резултатите липсвали. Но в същото време той трябвало да гради нов тим. Хем му се желае да ги подлага на критика, хем не му стиска. И очевидно реши да заложи на сигурното, лъскайки... ИМИДЖА на Сираков, Боримиров и Христо Йовов.

Най-голямото " мозъчно разтрошаване " обаче Костов си беше оставил за младия вратар Пламен Андреев. Гневна дрънканица, от която есенцията бе, че видиш ли " Слаб е и поради негови неточности загубихме доста мачове ". Абсолютно неприемлива реакция от старши-треньор към футболист. Поведение, което може да се допусне в съблекалнята при персонален диалог с него, само че не и да критикуваш обществено момче, което още няма 20 години. А и това се случва към този момент в поредна конференция! Тотално сриване на душeвност и спортна форма! После не се учудвайте за какво му пълнят мрежата всеки мач.
 Снимка 660110
Източник:

Нелепо беше и мнението му за Хосе Кордоба, който през последните месеци е най-слабата си версия на " Герена ", само че видиш ли статистиката му се е вдигнала до небесата след работата му с този експерт от Добрич.

Стигайки до финала на този текст, би трябвало да признаем най-малко едно нещо на Костов. В Левски в действителност има нарушен баланс. И това е, че слаб треньор беше подложен да води относително добър футболен тим.

С интерес ще следим дали нужната рокада ще бъде реалност след празниците. От нея се нуждаят всички - футболисти, почитатели, а и ние публицистите.

Свърши ни аспиринът от толкоз " разтрошаване на мозъци "...
 Левски може да се снабди с двама нови вратари
Левски може да се снабди с двама нови вратари

Целта е да се ускори конкуренцията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР