Няма смисъл да си говоря със Сидеров. С тона, който

...
Няма смисъл да си говоря със Сидеров. С тона, който
Коментари Харесай

Каракачанов: Сидеров да става, сдава и заминава!

Няма смисъл да си приказвам със Сидеров. С тона, който държа по време на цялата предизборна акция, нещо се скъса. Когато нещо се скъса, е мъчно да го вържеш след това. Като не му харесва обединението на Сидеров – става, сдава и си отпътува, безапелационен бе водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в изявление за Нова телевизия.

Някои сътрудници като Волен Сидеров вместо да си зададат въпроса за какво стигнаха дотук, се пробват да омаловажат постигнатото от Вътрешна македонска революционна организация, сподели Каракачанов.

Нямам желание да церя този или оня. Ако някой счита, че е пристигнало времето да напуща коалиция Обединени патриоти, да бъде по този начин добър да го направи. Няма да си изгубвам времето да давам отговор на обвинявания и да ставам звероукротител. Още предходната есен смъкнах синята каска. Не мога да давам отговор на хора, които не знаят какво желаят, съобщи Каракачанов.

Няма по какъв начин да работя с някого, който 40 дни хвърля обиди и клюки на наш тил. Това не го разбирам като съдружна просвета. Насила красота не става – в случай че някой желае да се развива независимо, му поисквам триумф, акцентира водачът на Вътрешна македонска революционна организация във връзка заявки на Сидеров.

Той загатна, че някои от сътрудниците му не можели да преживеят прекомерно ниските резултати на евроизборите. Освен това с сходно говорене като на Сидеров на процедура се скриват същинските купени гласове. Каракачанов посъветва да бъдат направени инспекции в Монтана и в ромските махали в Ямбол, родния град на Сидеров, където " Атака " е първа политическа мощ.

Според него от ромите Вътрешна македонска революционна организация са получили тъкмо 450 гласа. " И да ги дам на Сидеров, отново няма да мине един % ", добави министърът. Каракачанов загатна, че в ямболско цяло село - 90% от него, е гласувало точно за Сидеров.

Военният министър смята, че разприте в Оперативна програма няма да повлияят на огромната коалиция. По думите му на този стадий няма никакви учредения за предварителни избори и държавното управление ще изкара цялостен мандат. Резултатите на евровота демонстрират, че хората не желаят предварителни избори. Българска социалистическа партия пагубно изгубиха изборите.

Но доста желая да създадем обзор на програмата за ръководство - какво е свършено и какво не е свършено, уточни Каракачанов и уточни като един от нерешените проблеми циганската престъпност, поради която е внесъл цяла идея.

По думите му България гони вид за закупуване на самолети до 2 милиарда лв..

Красимир Каракачанов опроверга изказванията на Сидеров, че със договорката за F-16, което вся още е на стадий договаряния, военният министър е продал българския народен интерес.

Да предложим, че съм предал националния интерес поради F-16. Как тогава могат от това да натрупвам дивиденти. Освен това Конгресът ни даде таван от 1,673 милиарда $, само че това е максимума. Ние гоним разновидността да платим за изтребителите към 2 милиарда лв.. Например ние може да си спестим езиковата подготовка на водачите. Аз смятам, че е реалистично да имаме дефинитивна оферта през лятото. Тогава ще кажа публично пред обществото дали офертата е допустима или не за България, акцентира Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР