Няма шанс. Даже в предишните раздавания на мандати Корнелия Нинова

...
Няма шанс. Даже в предишните раздавания на мандати Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Дончева: И Русия, и САЩ имат интерес тук да е буферна зона, в която всеки прави каквото си иска

Няма късмет. Даже в предходните раздавания на мандати Корнелия Нинова и сподвижниците ѝ бяха по-ентусиазирани и желаеха да получат мандата, твърдяха че има за какво, макар че и тогава нямаше действителни шансове. Досега действително и не желаят, това съобщи водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева пред bTV във връзка връчването на третия мандат на " Българска социалистическа партия за България ".

Според Дончева президентът е нямало по какъв начин да даде досието на " Възраждане " или " Български напредък ".

По думите ѝ абсурдът " Нексо " е бил основен, с цел да не получи " Демократична България " третия мандат.

Демократична България е вързана с " Промяната ". Този скандал е репутационен директно за " Продължаваме промяната ", без значение кой какво приказва. Антоний Тренчев е някогашен народен представител на Реформаторския блок. Онези спонсорски пари са получени не от Демократична България, а от " Да, България ".

Прекалено неразбираемо е още защо става дума, съобщи тя за случая " Нексо ".

И руснаци, и американци, а и европейци са заинтригувани тук да има буферна зона. Буферна зона сред основните територии, те схващат една ничия земя, в която всеки си прави каквото желае и който надделее.

Лансирането на сходна теза от политолозите на президента демонстрира, че президентът мисли за подобен план. Опасявам се, че до този миг президентът няма кадрови попадения, нито едно. С " Променкаджийте " ти би трябвало тъкмо 5-10 минути диалог, с цел да схванеш какви хора стоят отсреща. Когато им повериш страната значи, че ти от хора не разбираш. Как би се развил политически план, отпред с Пеканов, следва да забележим, съобщи тя за възможен предстоящ политически план, построен към члена на служебния кабинет.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР