Няма съществена промяна в отношението на българите към политиката преди

...
Няма съществена промяна в отношението на българите към политиката преди
Коментари Харесай

Горещ барометър: К-19 върна доверието в Борисов, а Радев... ГРАФИКИ

Няма основна смяна в отношението на българите към политиката преди и след изключителното състояние. Това демонстрира изследване на "Галъп интернешънъл ", извършено сред 4 и 12 юни измежду 809 души.

Доверие към президента Румен Радев при започване на юни заявяват 50% от българите, до момента в който 31% са на противоположна позиция, а 17% се двоумят.

30% декларират доверие на Бойко Борисов против 57%, които изпитват съмнение и 12% колебаещи се.

Имате ли доверие на Румен Радев?
 Снимка 484796
Източник: Галъп интернешънъл
От социологическата организация показват, че през март се е усетило нараснало доверие по отношение на всички институции поради опасността от ковид. По-късно в хода на изключителното състояние обществото е проектирало високите условия към оперативната въпроси власт, а точно държавно управление, щаб и така нататък

Проучването демонстрира, че тематиката с ковид се мисли от българите по-скоро като успореден сюжет и към този момент няма съществено разбъркване на политическите пластове.

В началото на юни Народното събрание има доверие от 23% и съмнение 67%, а държавното управление - 30% доверие против 60% съмнение. От своя страна институцията на президентството получава 52% доверие и 33% съмнение.

Имате ли доверие на Цвета Караянчева?
 Снимка 484797
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР