Няма съмнение, че всички искаме да сме щастливи. Как обаче

...
Няма съмнение, че всички искаме да сме щастливи. Как обаче
Коментари Харесай

Негативните чувства вредят на мозъка и сърцето

Няма подозрение, че всички желаеме да сме щастливи. Как обаче да го реализираме?

Пътеводител в това изкуство може да ни бъде книгата " Изкуството да сме щастливи " от проф. доктор Надка Бояджиева, дълготраен началник на Катедра по фармакология и токсикология в Медицинския университет София.

Тя образова лекари, специализанти и докторанти шест месеца в България и шест месеца в Съединени американски щати., отбелязва БНР.

Тя е създател и водещ на предаването " Кардиограма " по телевизия “Евроком “.

Ако не сме здрави, не можем да бъдем щастливи, сподели в предаването " Закуска на тревата " проф. доктор Надка Бояджиева:

" Аз смятам, че щастието е нещо като разрешение, което се дефинира от физическото ни и психическо здраве. Ако ние в това направление имаме положителни индикатори, ние можем да изпитаме щастието ".

" Когато се разсънваме заран с положителни усеща, с положителни страсти, с положителни планове, нашето здраве е непокътнато. Негативните усеща вредят на мозъка и сърцето.

 Няма благополучие, когато се събуждаш заран отрицателен, би трябвало да си добър и да се събуждаш с добрина. В книгата обръщам внимание и на справедливостта.

Доброта и правдивост се кръстосват. Ако си добър, можеш да бъдеш и обективен. Ако си неприятен човек, в случай че израстваш в конюнктура като неприятен, с неприятни намерения, неприятни каузи, не можеш да бъдеш обективен, а когато си обективен си благополучен ", акцентира проф. доктор Надка Бояджиева.

Преподавателят разяснява, че пандемията от Covid-19 ще отмине:

" Аз съм оптимистична по една или две аргументи - първата причина е, че тези вируси от групата на Covid-19, които са скотски вируси се самоунищожават, те последователно умират. Самият факт, че дават разновидности също е оптимистичен, тъй като те се борят да съществуват посредством разновидностите ".

Проф. доктор Надка Бояджиева съобщи, че поддържа използването на имунизациите:

" Аз си разрешавам да поддържа имунизациите и като доктор, и като експерт в региона на медикаментите, и като един от екипа на основателите на огромно, значимо противовирусно лекарство у нас. В този смисъл считам, че единственото избавление - това е имунизацията. Ваксината може да бъде моделирана при новите типове или варианти, които са мутирали ".

Проф. доктор Надка Бояджиева предвижда, че до края на 2021 година ще спре разпространяването на Covid-19.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР