Няма реформа на Валутния борд, категорична бе шефката на бюджетната

...
Няма реформа на Валутния борд, категорична бе шефката на бюджетната
Коментари Харесай

Стоянова видя шизофренно поведение у президента

Няма промяна на Валутния ръб, безапелационна бе шефката на бюджетната комисия
Шизофренно държание от страна на президента видя депутатката от ГЕРБ и началник на парламентарната бюджетна комисия в Народното събрание Менда Стоянова.

" За мен президентът изпада в шизофренно положение. Ето през вчерашния ден имаше среща с японска делегация и обясняваше какъв брой добре се развиват нещата в България. На идната среща обаче ще разгласи, че страната е в разпад ", сподели неразбиране Стоянова в изявление за бТВ.

Не сме обсъждали в групата концепцията за импийчмънт на президента Румен Радев. Ще изчакаме да забележим какво ще реши Конституционният съд. В чисто политически проект ние сме оповестили импийчмънт на президента още преди 3 години, сподели депутатката.

" Речта му бе апел за събаряне на държавното управление. Той разгласи война. Не може да приказва за разпад на страната. Това са внушения, които не дават отговор на истината. Качеството на живот се покачва, не толкоз бързо, колкото на всички ни се желае, само че се покачва. Ние с Румен Радев не сме провели една естествена среща, на която да има разговор. Аз персонално съм търсила среща с президента, само че такава ми бе отказана. Как да приказвам след това за доверие? ", попита Стоянова. 

" В речта си той направи още няколко внушения, които нямат нищо общо с истината. Той приказва за промяна във валутния ръб поради влизането ни в чакалнята на Еврозоната. Това е подготовка, която е подвеждаща. Някой е подвел президента, тъй като ясно и изрично декларирахме, че няма да има промяна на валутния ръб. Решението на Народното събрание е равно на закон. Ние взехме решение, че влизането в еврозоната ще стане единствено при курс от 1.95583 лв. за евро ", безапелационна бе Менда Стоянова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР