Няма промяна в ситуацията в Запорожската атомна електроцентрала, въпреки че

...
Няма промяна в ситуацията в Запорожската атомна електроцентрала, въпреки че
Коментари Харесай

Русия подсилва мерките за сигурност в окупираната част на Херсонска област и Крим

Няма смяна в обстановката в Запорожската атомна електроцентрала, макар че Русия очакваше провокация от страна на Украйна по отношение на визитата на генералния секретар на Организация на обединените нации в страната.

Президентите на Франция и Русия, Еманюел Макрон и Владимир Путин, договориха в телефонен диалог скорошна ревизия на Международната организация за атомна сила в Запорожската нуклеарна централа.

Руските сили са провели лимитирани офанзиви в региона на Бахмут, Изюм, Сиверск и Харков.

ТАСС заяви, че съветските окупационни управляващи са основали Съвет на министрите в превзетата част от украинската Харковска област. Харков е вторият по величина украински град.

Русия очевидно ускорява ограниченията за сигурност в Крим, което свидетелства за възходяща угриженост измежду съветските управляващи и цивилното население по отношение на опасността от украински удари. А Ройтерс цитира новоназначения командващ съветския Черноморски флот вицеадмирал Виктор Соколов, съгласно който военноморските сили би трябвало да получат 12 нови кораба и спомагателни авиационни и сухопътни транспортни средства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР