Няма председател, защото няма мнозинство, а няма мнозинство, защото тези,

...
Няма председател, защото няма мнозинство, а няма мнозинство, защото тези,
Коментари Харесай

ГЕРБ окончателно приключи магарето Борис Бонев! Без него вече може да има Сглобка в София

Няма ръководител, тъй като няма болшинство, а няма болшинство, тъй като тези, които завоюваха изборите с мантрата, че ще трансформират София, не могат да обезпечат болшинство. Урокът, който хората ни дадоха на изборите, е, че най-голямата група би трябвало да понесе тежестта и да откри поддръжка. Това сподели по Българска национална телевизия общинският консултант от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Георги Георгиев и някогашен ръководител на Столичния общински съвет във връзка проблема с избор на ръководител на СОС.
Ако кметът се популяризира като десен преди изборите, получава поддръжка от най-голямата дясна партия преди изборите, след изборите той би трябвало да дефинира ясно какъв ще бъде Общинският съвет – ляв или десен. Председателят има значима роля, само че определящо е с какво болшинство ще работи този ръководител, съобщи Георгиев.Позицията на Борис Бонев е, че той не желае да има нищо общо с ГЕРБ. Как да подкрепим някого, който не желае да има нищо общо с нас? Общинският съвет би трябвало да има доста ясно болшинство, което би трябвало да бъде обединено към полезности. Хората желаят да знаят ляво или дясно ще бъде болшинството в Общинския съвет, уточни някогашният ръководител на СОС.
Ако Васил Терзиев желае да извърши поръчките си преди изборите, той би трябвало да успее да спре заинатилия се като магаре на мост Борис Бонев, с цел да можем да дадем на хората развиването на града. Много е значимо сътрудниците да се самоопределят, да кажат с какво болшинство ще ръководят София, сподели още Георги Георгиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР