Няма по-лесна рецепта от тази супер бърза, но вкусна френска

...
Няма по-лесна рецепта от тази супер бърза, но вкусна френска
Коментари Харесай

Хитова френска рецепта за лятото: Диня на скара

Няма по-лесна рецепта от тази супер бърза, само че вкусна френска рецепта за любеница на скара. Да, можете да приготвите на скара този прелестен и ободрителен плод.

Динята на скара има опушен усет и интензивна наслада. Перфектно комбиниране на летните усети, резултатът е в действителност прелестен.

Тази рецепта за любеница се подготвя елементарно и придава леко другоземен усет на разнообразни ястия. Насладете се на усета ѝ напряко от скарата, гореща, димяща и освежаваща. Или пък я поставете в една обичайната плодова салата и я залейте със сладостен лимоново-меден сос за десерт.

Алтернативно, можете да се насладите на любеница на скара като комбинирате с разнообразни сирена, винегрет и салати, за елегантно многообразие на лятното похапване.

 Хитова френска рецепта за лятото: Диня на скара

Какво ви е нужно:

1 междинна безсеменна диня

Морска сол на вкус

1 чаша зехтин

Как да я приготвим:

Измийте кората на динята, нарежете я надлъжно и по-късно изрежете на дебели части. Отрежете и изхвърлете кората. Посолете квалифицираната любеница и я оставете да лежи върху кухненска хартия за към 20 минути. След това изплакнете солта от всички части, като се уверите, че сте ги измили напълно.

Намажете задачите части със зехтина. Поставете ги на авансово загрята скара на приблизително висока температура и ги гответе за 3 минути от всяка страна, до момента в който се появят ленти от скарата. Не поставяйте върху прекомерно гореща скара или динята просто ще изгори, вместо да се нагрее, и няма да вземе опушения мирис (причината за приготвянето на това ястие).

Сервирайте незабавно дините на скара на гостите си или ги използвайте в някои от предложенията по-долу. Каквото и да изберете, ще извършите това ядене още веднъж и още веднъж.

 Хитова френска рецепта за лятото: Диня на скара

Предложения за сервиране

Да се ​​научим да гриловаме любеница значи, че вариантите за сервиране и изразходване са безкрайни.

- Сервирайте динята на скара и козе сирене дружно със смесени зеленчуци и поръсете салатата с плодов винегрет;

- Нарежете динята на скара на по-малки кубчета и ги сервирайте с черни маслини, сирене фета и винегрет;

- Добавете части любеница на скара към тропическа плодова салата за малко по-различен вкус;

Възможностите са толкоз, колкото усетът и въображението ви разрешават.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР