Няма опасност за живота на двамата мъже, простреляни снощи в

...
Няма опасност за живота на двамата мъже, простреляни снощи в
Коментари Харесай

Няма опасност за живота на двамата простреляни в столицата

Няма заплаха за живота на двамата мъже, простреляни нощес в столичния квартал „ Стрелбище ”. Инцидентът стана малко след 22:00 ч. пред заведение в квартала, като причинителите се търсят и досега. Простреляните са на 38 и 26 години и са престъпно проявени за владеене на опиати и обири. Една от главните версии за стрелбата е спор сред наркодилъри. Двамата мъже са простреляни на ул. „ Хайдушка гора ”, до момента в който вървели по тротоара, написа BulNews.

``
реклама

Стрелбата станала наоколо до заведение и фитнес център, като са създадени сред пет и 10 изстрела, евентуално с револвер. По първична информация стрелецът не е бил самичък и евентуално е стрелял от кола, след което е избягал. Единият от простреляните е Ивайло Богданов с прякор Жирафа. Той е 38-годишен, ранен е в рамото и е откаран е в „ Пирогов ”. По информация от болничното заведение той е претърпял интервенция, контактен е и няма заплаха за живота му.

Богданов е с голям брой престъпни регистрации, осъждан е и е лежал в пандиза за владеене на опиати. Другият прострелян е 26-годишният Божидар Лоански – също престъпно проявен за обири от офиси и жилища. Той е прострелян в гърдите и рамото и е откаран във Военномедицинска академия. От болничното заведение оповестиха, че той е настанен в реанимация и също няма заплаха за живота му. Основната версия за стрелбата е спор сред наркодилъри. Разпитани са няколко очевидци, конфискувани са записи и от охранителните камери на околните заведения. Към момента причинителите не престават да се търсят.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР