Няма опасност за живота и здравето на 18-годишното момиче, открито

...
Няма опасност за живота и здравето на 18-годишното момиче, открито
Коментари Харесай

Откриха момиче, държано против волята му в дома на предполагаем наркодилър в Добрич

Няма заплаха за живота и здравето на 18-годишното момиче, намерено в апартамент, населяван от обвинен наркодилър в Добрич, съобщи през днешния ден предаването „ Преди всички “ ръководителят на болничното заведение в регионалния град доктор Светлозар Байчев.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич заяви през вчерашния ден, че то е намерено ден по-рано след инспекция на М.Д. (32 г.) от град Добрич. 

След намирането на 15,2 година суха тревна маса, реагираща на канабис, последвала инспекция на апартамент, населяван от М.Д. по ул. „ Ал. Стамболийски ” в град Добрич, където било открито момичето в несъответстващо положение и държано срещу волята му. В жилището разкрили още електронни везни, и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин, се показва в полицейското известие.

32-годишният мъж е арестуван за период от 24 часа, като по-късно мярката му е удължена за 72 часа. На мъжа са повдигнати 2 обвинявания.

„ Състоянието на момичето е устойчиво. Тя е контактна, съответна, в положително положение. Жизнените ѝ индикатори се възстановяват. Не съществува риск и заплаха за нейното здраве и живот “, сподели доктор Светлозар Байчев.

„ Правим всичко допустимо да възстановим физическото ѝ положение. Травмата при нея ще остане, тъй като тя е психична. За да се усеща добре, ще е належащо съдействието на психолози. Направени са проби за банкет на опиати, които са позитивни. От близо година пациентката е приемала амфетамини и е пушила марихуана “, добави лекарят.
Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР