Няма опасност машинният вот да бъде манипулиран. От това, което

...
Няма опасност машинният вот да бъде манипулиран. От това, което
Коментари Харесай

Денков ревна от Брюксел заради машините: Много шум за нищо! Използват ситуацията

Няма заплаха машинният избор да бъде манипулиран. От това, което аз знам, няма безусловно нищо, което да е притеснително също така, че се употребява цялата обстановка, с цел да се сложи още веднъж под въпрос гласуването с машини “, това съобщи министър председателят Николай Денков от Брюксел.
Фактите са, че сега машините работят като принтери. Всеки като гласоподава може да огледа какво е излезнало като бюлетина, въпреки и излязло от машина, по-късно да го пусне в урната. Броят се тези бюлетини. Ясно е, че никой не може да бъде излъган по този метод, тъй като той вижда какво е пуснал като бюлетина и по-късно ще бъдат броени тези бюлетини. Отделно не виждам някаква доктрина на конспирацията в този отчет. Цялата обстановка се употребява за да се сложи под въпрос гласуването с машини “, сподели Денков.
„ Очевидно опозицията доста желае да употребява обстановката като нов мотив, с което да се опита да събори държавното управление. ГЕРБ и Движение за права и свободи от доста от дълго време желаят да отстранен машините, тъй че може би за тях това е един комфортен метод това да се случи. “
Денков акцентира, че решението дали ще има машинен избор в неделя ще е напълно на Централната изборна комисия, предава novini.bg.
„ Ние изпълняваме това, което от нас се чака. Създаден е кодът, кодът апропо е предпазен с пароли от трима членове на ЦИК, те са затворени. Така че без ЦИК нищо не може да се промени по машините. Затова споделям, че има доста звук без изключително наличие на това, което се показва като обвинявания “, добави министър-председателят.
Преди минути завърши срещата на върха сред водачите на общността.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР