Няма никакъв смисъл да се търси подкрепа от ИТН. Спортният

...
Няма никакъв смисъл да се търси подкрепа от ИТН. Спортният
Коментари Харесай

Радостин Василев със собствени политически амбиции

Няма никакъв смисъл да се търси поддръжка от Има Такъв Народ. Спортният министър в оставка Радостин Василев беше безапелационен, че идната стъпка са нови предварителни парламентарни избори и по този начин би трябвало и да бъде: Задължително би трябвало да се отиде на избори.

След като партия Има Такъв Народ не е изпълнила своите обещания към гласоподавателите, няма смисъл тя да продължава да съществува.

Василев беше министър точно от квотата на Има Такъв Народ, преди да напусне и да стане самостоятелен народен представител.

" Има Такъв Народ беше основана като партия, която трябваше да изчегърта ГЕРБ и да промени метода на ръководство на страната, а се оказа, че тя връща модела. Това е изменничество по отношение на гласоподавателите. Има Такъв Народ нямат към този момент цел и идея. Нямат смисъл от своето битие, откакто съобщи главното нещо, за което бяха основана ", съобщи Василев.

Неизпълненият изследователски мандат, връчен на " Продължаваме промяната " не е изненада за него. Въпреки категоричността, с която напусна групата на Има Такъв Народ и партията, Василев имал още първоначално " чувството ", че няма да съумеят в събирането на депутати.

" След действието, което направихме, имаше доста напън. Те избират да не осъществят личната си воля, а да останат " правилни " на един подправен гуру ", добави спортният министър в оставка. По думите му Тошко Йорданов е отблъснал 99% от хората на партия със своето ужасяващо държание. " За мен Има Такъв Народ остава едно отчаяние, горест и труд, вложен през годините. Оттук-нататък Има Такъв Народ нямат никакъв късмет да участват в Народно събрание ", счита някогашният член на партията.

По време на диалозите с съдружните сътрудници и самостоятелни депутати с Политическа партия не са били обсъждани постове. Василев съобщи и че да му е бил препоръчан поста на вътершен министър, той не би приел, защото на този стадий от живота му това не би било съответно. По-склонен би бил да намерения още веднъж за състезателен министър.

" Единственото нещо, което с сътрудниците коментирахме са управническата и законодателната стратегия. Така Политическа партия се опитваше да убеждава народни представители. Този модел го вкараха те за пръв път - с стратегии, не с пари и постове ", безапелационен бе Василев, само че изрази страдание като сподели, че " очевидно в България би трябвало още да се работи по остарелия метод ".

Василев съобщи още, че скоро ще разгласи и собствен нов план, като загатна, че той ще формиран от други, напуснали редиците на Има Такъв Народ. " Новата ни партия по-скоро ще бъде в центъра. България има потребност от партия, която да пази националния интерес ", разясни Василев

Той отхвърли да е чупил офиса на Има Такъв Народ в Плевен: " Това са цялостни измислици! "

" Нищо не ме тормози, тъй като не съм мръднал отвън закона и съм чист пред съвестта си. Ще ги осъждам, ще имат жестоки проблеми. Всичко би трябвало да се потвърждава в тази страна ", безапелационен бе Василев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР