Няма непреодолими противоречия, просто трябва да се формулират различията, така

...
Няма непреодолими противоречия, просто трябва да се формулират различията, така
Коментари Харесай

Така не се е унижавал! Денков на колене пред ГЕРБ заради бюджета: Имаме нужда вас

Няма непреодолими несъгласия, просто би трябвало да се формулират разликите, тъй че бюджетът да бъде допустим и за ГЕРБ, тъй като имаме потребност от тяхната поддръжка. Това сподели министър председателят Николай Денков след края на разискванията по вота на съмнение, предава Нова.
Според Денков методът на Асен Василев е друг от „ постната пица ”. „ Философията на министъра на финансите е ясни политики за финансиране, ясни предстоящи резултати и обезпечаване на средства за политиките. Бюджетите са напрегнати, само че реалистични ”, разяснява министър-председателят.
Що се отнася до локалната власт и репликата на Бойко Борисов, който заяви, че Кирил Петков му споделил в навечерието на изборите, че в случай че Васил Терзиев не бъде определен за кмет на София, държавното управление ще падне, Денков сподели, че научил от медиите.
„ Намирам за обикновено да се търси поддръжка, тъй като в София бяха обрисувани два много разнообразни възгледа за политическо развиване за ръководството на града. В този смисъл, няма подозрение, че сме доста по-близки с ГЕРБ, в сравнение с с Ваня Григорова. В предишното Народно заседание ние затворихме една опция и трябваше да минем през още едни избори. Така че не би трябвало да се прибързва с изводите. Такъв беше и съветът ми към Васил Терзиев ”, акцентира министър председателят.
„ Не чакам да има проблеми при гласуването на вота на съмнение ”, сподели още Денков, отбелязвайки, че процедурата е просто метод за опозицията да приказва.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР