Няма напрежение в четворната коалиция въз основа на конфликта между

...
Няма напрежение в четворната коалиция въз основа на конфликта между
Коментари Харесай

Василев за труса в коалицията: Лично мнение, нашите депутати имат глави на раменете си

Няма напрежение в четворната коалиция въз основа на спора сред депутата от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев и Българска социалистическа партия, безапелационен е вицепремиерът и финансов министър Асен Василев.

Припомняме, че Дунчев твърди, че за шефове на горски стопанства и уволняват положителни специалисти, работили в системата до момента.

" Няма никакво напрежение. Вчера бяхме и на Министерски съвет, всичко е обикновено . Г-н Дунчев има персонално мнение и е обикновено да го показва ", сбит бе Василев в коридорите на Народното събрание след чуването си в пленарната зала.
 Горите и метлите на фрагменти и през днешния ден разбуниха депутати в обединението
Горите и метлите на фрагменти и през днешния ден разбуниха депутати в обединението

Разбира се, Българска социалистическа партия не останаха безмълвни

И уточни - не бил осведомен със случая, само че даде обещание да го " огледа детайлно ". " Всеки наш народен представител си има глава на раменете и самичък взима решенията и образува позициите си. Нямаме копче, което да натиснем или някакъв метод да даваме указания по какъв начин да се държи. В нашата група всеки може да изрази мнението си, без да бъде наказван ", подчертава на плурализма в Политическа партия вицепремиерът.

Ако се окажело че има нередности - за това пък имало съответните способени органи, добави той.

" Питайте господин Дунчев и премиера, аз не съм участвал на подобен диалог ", сподели Василев, запитан от News.bg за думите на Дунчев от вчерашния ден, че е съгласувал позицията си с министър-председателя Кирил Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР