Няма нанесени щети нито по репатрираната кола, нито по други

...
Няма нанесени щети нито по репатрираната кола, нито по други
Коментари Харесай

Инж. Ненко Калакунов: Няма щети по коли при инцидента с паяк...

Няма нанесени вреди нито по репатрираната кола, нито по други при случая с паяк тази заран. Това сподели пред " Марица " инж. Ненко Калакунов, шеф на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ".

" Подаден е сигнал за погрешно спрял автомобил пред гараж на ул. " Лебед ". Паякът е пристигнал. Тъй като " Лебед " е еднопосочна, водачът се насочил да мине по ул. " Георги Измирлиев ". Там опитал да мине, само че стрелата на паяка закачила клон. Шофьорът спрял. На място е пристигнала полиция. Направили са му тест за приложимост на алкохол, като всичко е тъкмо. Закаченият клон е отстранен, няма нанесени вреди нито по вдигнатия автомобил, нито по паркираните на улицата ", изясни хронологията на събитията инж. Калакунов.

По думите сходни произшествия се случват постоянно. " Има доста места в града с провиснали кабели. За да няма произшествия, във всеки един паяк има приспособление, с което при потребност те се повдигат, с цел да премине. Наскоро имаше подобен случай с провиснали тролейбусни жици. Всичко зависи и от това какъв брой висока е вдигнатата кола, какъв брой високо е вдигната стрелата на паяка ", уточни шефът на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР