Няма как да дадем конкретен отговор кой е извършил атентата

...
Няма как да дадем конкретен отговор кой е извършил атентата
Коментари Харесай

Голямата мечта на Китай! Разкри я експерт

" Няма по какъв начин да дадем съответен отговор кой е направил атентата в Истанбул. Мястото, на което е осъществен, е съвършеното за подобен атентат. Турция е една доста мощно подредена полицейски страна. Там всичко се следи и дебне, тъй като ги е боязън от атентат ", заяви международният анализатор Илия Лазаров.

" Това е по-скоро в стила на " Ислямска страна ". Удобно е обаче вътрешно-политически Турция да каже, че е ПКК. Обикновено като се прави атентат от някаква организация, тя след това поема виновността. Атентатът има прекомерно малко жертви, само че доста ранени. Това е фактологията, всичко друго е гадаене. Заради войната в Украйна и другите спорове по света забравихме " Ислямска страна ". Тя има силата да се регенерира и в един миг ще се завърне с цялостна мощ. Този атентат е тест за нещо по-голямо ", безапелационен е Лазаров.  
-->
" Разбрахме, че шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Бил Бърнс се среща с съветския си сътрудник Сергей Наришкин в Анкара. На такива срещи се приказва за всичко. Но да се приказва съответно Москва да не употребява нуклеарно оръжие, е все на едно дете да му обясняваш да не яде шоколад ", посочи интернационалният анализатор пред Bulgaria ON AIR.

Неговото мнение е, че Русия е задоволително зряла страна, която знае своите ползи и знае по кое време и по какъв начин да приложи това оръжие. 

" Американците имат тактика по какъв начин да ги възпрат, само че не е въпрос на молба, а на диалози и излагане на позиции. Нищо не можем да чакаме да излезе обществено от тази среща. В момента това, което може да се направи, е двете страни да седнат на масата на договаряния. Русия напусна Херсон, тъй като има проблеми с логистиката. Оказа се, че Русия е слаба, а не, че Украйна е мощна. За Китай огромната фантазия е разпад на Русия ", уточни Лазаров. 

И заключи, че Тръмп е изтъркан като политик в границите на Съединени американски щати и е време да отстъпи. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР