Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си

...
Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си
Коментари Харесай

Алек Болдуин е разбит! Първите му думи

„ Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си от трагичния случай, лишил живота на Халина Хъчинс, брачна половинка, майка и надълбоко ценена наша колежка. Поддържам връзка със брачна половинка й, предлагам поддръжката си на него и фамилията му. Сърцето ми е разрушено поради брачна половинка й, сина им и всички, които познаваха и обичаха Халина ".

Това написа холивудската звезда Алек Болдуин в туитър, след нелепия случай, при който артистът простреля с  реквизитен револвер на снимачна площадка операторката Халина Хъчинс по време на фотоси на нов филм. При стрелбата беше ранен и режисьорът Джоуъл Соуза. Пистолетът е трябвало да бъде с халосни патрони. В него обаче е имало и един същински, с който Болдуин е създал съдбовния изстрел, заяви Ройтерс. Болдуин разяснява, че сътрудничи напълно на управляващите за следствието на случая.

Убитата от него операторка е родена в Украйна. Завършила " Международна публицистика " в университета в Киев, по-късно стартира съдействие с английски кинодокументалисти, които се занимават с журналистически следствия. Пренася се в Лос Анжелис преди 10 години, приключва Академията там и става оператор в няколко кино лентата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР