Няма да цъфне и върже българската нация с махането на

...
Няма да цъфне и върже българската нация с махането на
Коментари Харесай

Сидеров: Няма да цъфнем от махането на субсидиите

„ Няма да цъфне и върже българската нация с махането на дотациите, няма да стане стандартът по-голям. Но явно те нервират, тъй като от дълго време хората са изгубили доверие в политическите партии, защото животът им не се усъвършенства по този начин, както желаят “, съобщи пред БНР водачът на Атака Волен Сидеров.

Сидеров акцентира, че " Атака " изрично е „ за “ махането на дотациите. „ Гласувахме предходната седмица „ за “ в залата. В петъка трябваше на практика да се оформи смяната в бюджета. Там към този момент дадоха заден от ГЕРБ, тъй като имаше някакви диалози с НФСБ без наше присъединяване. Аз не виждам причина за смяна. Миналата сряда всички гласувахме „ за “ да падне на 1 лев дотацията, след седмица внезапно се появиха някакви съмнения. Но те са се обърнали към Борисов да се отсрочи смяната в бюджета “, сподели още Сидеров.

„ Това за мен е нелогично, тъй като когато си се съгласил предходната седмица дотацията да падне и идва момента да го направиш механически, ти внезапно се дърпаш. Може би са се надявали, че няма да се съгласува и няма да стане “, изясни водачът на " Атака ".

Дали олигархията ще се замесва в политиката съгласно него е въпрос на регулация и законови правила. „ Да се направи по този начин, че да няма подозрения, че една партия ще бъде купена от някой олигарх. Ако щете и в този момент е допустимо да станат такива неща. Може да е нелегално, само че да са заловили някой, че е купувал партии? Няма подобен случай “, сподели той. Сидеров добави, че в случай че няма дотации на партиите, може да се появят млади политици, които да работят за ползите на народа си.

„ Внасяли сме в Народното събрание проекторешение да се отстранен дотациите. Разбира се, обвързано с опция партиите да се популяризират и да пропагандират своите хрумвания, тъй като политическият пазар е пазар на хрумвания в медиите без възнаграждение. Това са главните пера, изключително по време на акция, за които изхарчват парите на партиите “, изясни той. Сидеров акцентира, че като сума дотациите са по-малко от колкото пари се харчат да вземем за пример за държавните медии или за Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР