Няма да тричаме ДБ за Nexo, готови сме да разговаряме

...
Няма да тричаме ДБ за Nexo, готови сме да разговаряме
Коментари Харесай

ГЕРБ прости на Демократична България. Няма да ги тричат

Няма да тричаме Демократична България за Nexo, подготвени сме да беседваме с тях за кабинет, в случай че третият мандат бъде връчен на тях. Това съобщи в студиото на " Панорама " по Българска национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

-->
Шансовете да се сформира държавно управление не са напълно изчерпани. Колкото повече напредва конституционната процедура, има някакви белези на завръщане на здравия разсъдък. Опитвам се да бъда оптимист, сподели Дончев.



Според него дребна част от партиите в Народното събрание има потребност от нови избори.

" Едни нови избори няма да развържат политическя възел. Дори да се промени с малко или повече композицията на посланичество в Народното събрание, без да се промени нещо друго, няма да излезем от този капан ", акцентира той.

По думите му сега политика в България е превърната в " някакъв непрестанен скандал ".

" Почти тотална атомизация, всеки не харесва другия, гледа го строго под вежди с огромно съмнение. Надявам се колкото се може по-бързо това да се промени ", означи заместник-председателят на ГЕРБ.

Критиката и взаимното дебнене в положителния смисъл на думата е част от тъканта политиката, продължи той и означи: " Всички знаят кой кого не харесва и никой не знае по какъв начин от това да сглобим смислена ръководеща структура ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР