Няма да се учудя, ако някои е замислил подобен сценарий

...
Няма да се учудя, ако някои е замислил подобен сценарий
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма данни за манипулация на вота

Няма да се учудя, в случай че някои е замислил сходен сюжет на този в Костинброд. Факт е, че има хора, които разчитат да завоюват някой различен глас от горната страна с оплюване на съперника. Нямам информация за операция като тази в Костинброд.

Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в ефира на предаването „ Здравей, България ” по Нова телевизия във връзка на изказаното от премиера съмнение по време на централното предизборно събитие на ГЕРБ за операция на идния избор. 

„ Като виждам по какъв начин стартира акцията още преди нейния формален старт с доста неистини и клюки в доста връзки, помните, че аз предвиждах, че тази акция ще бъде самичък компроматна. За страдание, вместо да оставим хората, които се борят за европарламента да изясняват каква визия имат те за българския интерес в Европа, нещата се трансфораха в цирк ”, сподели той. 

„ За мен Европа е люлката на християнската цивилизация и след изборите би трябвало да я запазим такава ”, сподели той. Каракачанов съобщи изрично, че не се срами от това, което е правил в политиката: „ Няма от какво да се срамя от това, което съм правил в политиката ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР