Няма да повярвате колко хора се притесняват от целувките, особено

...
Няма да повярвате колко хора се притесняват от целувките, особено
Коментари Харесай

7 тайни за незабравима целувка

Няма да повярвате какъв брой хора се тормозят от целувките, изключително на първа среща. Всъщност смисъла им е един – да съумеете да засвидетелствате любовта към колегата си по подобен необикновен метод, че и двамата да се озовете в най-вълшебния момент от своя живот! Какво би трябвало да знаем, с цел да може това в действителност да се случи?

Отпуснете се

Когато се целувате, освободете главата си от неприятни мисли и просто се насладете на самата целувка. Това е нещо, което не би трябвало да забравяте, когато целувате за първи път с някого. Енергията би трябвало да е чиста, с цел да се получи магията.

Влажни устни

Наличието на влажни устни е това, от което несъмнено се нуждаете за една добра целувка. Можете  просто да оближете устните си или да употребявате емайл с гальовен мирис. Но експертите настояват, че първият вид е по-възбуждащ. Експериментирайте и с двата, с цел да установите кое работи по-добре в съответния случай.

Положението на главата

Това е доста значимо – позицията на главата сега на буйната целувка. Всички „ експерти “ се възползват от това, само че не го споделят! За какво по-точно става въпрос.

Когато сътрудникът ви наклони главата си на едната или другата страна, вие се наклонете на другата. Това ще ви помогне да избегнете удрянето на нос в нос и ще имате незабравимо прекарване. Простичко и дейно. Само се уверете, че всичко върви безпрепятствено и че и двамата се чувствате удовлетворени от това, което се случва.

Меки устни

Ако при целувката стегнете устните си прекалено много, няма да е добре. Хубаво е да ги отпуснете малко и да ги омекотите. Ето за какво, в случай че за пръв път целувате и желаете всичко да е допустимо най-прекрасно, уверете се, че не напрягате прекалено много устните си. И без друго стягането е сигнал за раздразнителност, а задачата е тъкмо противоположното – да накарате колегата да се отпусне оптимално и да се отдаде на момента.

Затворете очи

Затваряйки очи, може да откриете, че целувката е доста по-красива и вълнуваща. Това, което би трябвало да запомните, когато целувате със затворени очи, е, че не е нужно да го вършиме прекомерно дълго. Идеята е да се отнесете за момент в различен свят, само че въпреки всичко да не губите връзка и с действителния.

Страстна целувка

Ако към този момент сте се целували с любимия/любимата няколко пъти, можете да изберете този малко рисков, само че другояче обаятелен способ за целувка, с леко ухапване. В никакъв случай прекомерно мощно!

Целувка изненада

Ако в действителност желаете да впечатлите колегата си, можете да се приближите до него, до момента в който той спи и да го целунете, с цел да се разсъни с приятна изненада. Но внимавайте да не го стреснете. Ако го извършите вярно обаче, ще му осигурите мощен позитивен заряд за начало на деня!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР