Няма да получим компенсации на забавените американски изтребители F-16 по

...
Няма да получим компенсации на забавените американски изтребители F-16 по
Коментари Харесай

Министърът на отбраната: Путин е агресор, а това в Украйна е война

Няма да получим обезщетения на забавените американски изтребители F-16 по първата доставка на 8 самолета. Има понижение от 35 милиона $ за вторите 8 изтребители. Това сподели министърът на защитата Димитър Стоянов в ефира на бТВ.

„ Има контранастъпление на Украйна. Не може да се каже, че има превръщане на хода на войната. Не мога да съм безапелационен дали това е контраатака, или извърнат ход - уповавам се да бъде извърнат ход “, разгласи министърът на защитата

„ Една война може да бъде изпълнена от една интервенция. Ако стратегическите цели на войната, съответстват с тези на интервенцията и едното и другото може да бъде изпълнено. Това е война “, безапелационен е Стоянов и дефинира съветският президент Владимир Путин като агресор.

" Има тежка техника, от АПИ беше докарана техника в бедстващите села. Министерството на защитата не разполага с такава техника, а армията е всеки ден там. Средно на терен дневно са 120 индивида. Ще стоим там до момента в който има нужда ", добави той по отношение на бедственото състояние в Карловско.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР