Няма да подкрепим кабинет, предложен и подкрепен от ГЕРБ. Тази

...
Няма да подкрепим кабинет, предложен и подкрепен от ГЕРБ. Тази
Коментари Харесай

БСП не разменя подкрепа срещу мандат от Радев

Няма да подкрепим кабинет, препоръчан и подсилен от ГЕРБ. Тази позиция удостовери водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след консултациите при президента. Ако ИТН предложи държавно управление левите са склонни да го поддържат, само че социалистическата партия застава зад съответни политики.

Няма да им предлага министри и ще взе участие в диалози, в случай че бъде поканена.

В момента България се нуждае от устойчиво ръководство, безапелационна бе Корнелия Нинова. Ако третият мандат отиде при Българска социалистическа партия, Нинова ще свика груповите партийни органи и столетницата ще излезе с решение. Днес президентът Румен Радев не е споделил, че третият мандат би отишъл при Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия не е дала поддръжката си за втори мандат на Радев-Йотова, с цел да получи третия мандат за сформиране на държавно управление.

По съответни въпроси Нинова изясни, че е срещу дотация за партиите от един лев, тъй като това обрича партиите на зависимости. Според нея този парламент би трябвало да работи, вместо страната да отива към нови избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР