Няма да подам оставка, обяви министърът на културата Атанас Атанасов

...
Няма да подам оставка, обяви министърът на културата Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Министър Атанасов: Няма да подам оставка

Няма да подам оставка, разгласи министърът на културата Атанас Атанасов в ефира на бТВ през днешния ден, два дни откакто късото му и мъчно за разказване видео провокира голям брой бурни реакции в обществените мрежи. И апели за освобождение на поста.

В независимо второ видео по-рано през днешния ден Атанасов изясни, че по този начин е привлякъл внимание върху въпросите на културата. Пред " 120 минути " доуточни, че това било " тест ".

" Целта беше аз да направя един тест, да привлека внимание, тъй като имам да споделям доста значими неща. Направих един тест да се обърна към хората по мой си метод. За положително или неприятно, той проработи ", изясни министърът.

Като добави, че от 4 месеца е спрял да употребява персоналния си профил, до момента в който не осъзнал, че би трябвало да го използва за " персонален роман ".

И отхвърли да е бил под въздействие на опиати или алкохол, " даже бонбони нямаше, за жалост ".

" Това под чието въздействие бях, не са алкохол, цигари, а възприятието за признателност, което ме кара да приказвам постепенно, и напълно естествената отмалялост, която идва при всички ни в петък вечер, когато сме в кабинета си ", сподели още Атанасов.

Според него във всички проблеми на културата са поради липса на бистрота и единствената опция е да насочи прожекторите към нея.

Министърът неколкократно се опита да трансферира тематиката от видеото към това, което подопечното му министерство е постигнало.

" Това видео не беше инцидентно, беше доста умишлено снимано ", повтори той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР